Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för en intressant V75 omgång idag. Trots att det finns några klara och stora favoriter tror jag man kan få en bra peng tillbaka. Dagens största favorit blir väldigt stor men loppet ser väldigt tunt ut och jag tror han leder runt om. Min andra spik har jag inte valt, det står mellan Zenit Brick i gulddivisionen och Erik Sting i avslutningen. Dragen får ni inte glömma bort och även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Angle Of Attack (V75-5) blir väldigt stor favorit men från ett bra utgångsläge tror jag han har toppchans. Han är riktigt snabb ut och här missar han inte ledningen. Jag ser inte någon som kommer gå fram och sätta upp tempot och risken är stor att Bergh får bestämma tempot och då kan ingen slå honom. Han vann nyligen ett V75 lopp på lång distans från ledningen och jag tror på en repris idag.

Dragen

4 Orkidee Skift (V75-2) har jag lirat på i dem senaste två starterna och hon har spurtat riktigt vasst. Hon har haft tråkiga utgångslägen och kommit fort till slut. Idag har hon ett bra utgångsläge och har chans på ledningen, kommer hon dit tror jag man testar där och det kan gå hela vägen. Skulle det inte bli ledning så går hon väldigt bra med rygglopp.

14 Moe Svarten (V75-4) är en stark norrman som är van vid tuffa motstånd. Han älskar den långa distansen och skulle han få rygg på favoriten så blir jag inte förvånad om han slår spurtar ner allt till slut. Detta är en bra häst som är bortglömd av spelarna.

4 Taffy (V75-6) har höjt sig och gjort två bra lopp på V75. Näst senast borde han vunnit om kusken hade kört rätt. Han har ett bra utgångsläge nu och får han sitt rygglopp så kommer han avsluta riktigt vasst. Glöm inte honom till 6%.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 3,4,12

DD-2: 1,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Taffy

DD-2: 6 Erik Sting

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB