Startsida / Inlägg

Open stretch vinnare på DD!

av MLipovac

Tjena!

Ikväll står Åby för tävlingarna och jag har hittat ett riktigt roligt drag på dubbeln. Den kommer i DD-1 och jag går rakt ut på honom, han är inte i närheten av att bli favorit men lär gå upp i procent under kvällen.

Hästen jag pratar om är 2 Röde Orm S.L (V64-5/DD-1) som jag verkligen fastnade för senast. Han mötte då Cash Valley som är en väldigt bra häst och blev trea. Han kördes ganska snällt och det såg ut som att han hade krafter kvar. Intrycket var väldigt fint och ikväll tror jag han har drömförutsättningar. Han är riktigt snabb ut bakom bilen och jag tror man har siktet inställt på spets till en början, efter en bit kommer favoriten 4 Stronghold ställa frågan och man kommer släppa över ledningen till honom då det är en bra rygg. Sedan vet vi som bekant att det finns open stretch på Åby och där kommer mitt drag att blåsa ner samtliga. I DD-2 plockar jag med ett gäng hästar då det ser öppet ut, tänk på att det egentligen är en spårtrappa för femton hästar , men endast tolv är anmälda. Det betyder att vissa hästar står bättre till än förväntat.

Spelstopp på V64 är 19.30


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Röde Orm S.L

DD-2: 5,6,8,9,11,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Röde Orm S.L

DD-2: 11 Bal Bora

Spelstopp för DD är 20.56


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB