Startsida / Inlägg

Rak DD ikväll!

av MLipovac

Solvalla håller i tävlingarna ikväll och vi får se en ganska favoritbetonad omgång. Jag har hittat två vinnare på slutet som jag tror har bra chans. Båda står på tur för segrar och dem bildar en skön rak dubbel.

I DD-1 tror jag att 5 Ginotonic verkligen har en bra uppgift framför sig. Han har gjort flera bra lopp på slutet utan att få vinna. Han går ner lite i klass ikväll och från ett bra utgångsläge tror jag att Ulf sätter dit honom. Han måste verkligen få betalt på sin fina form. I DD-2 ser det öppet ut på förhand, jag väljer att gå på 10 Vidivici C.C som fick stryk av en bra häst senast. Formen är god och löser han bara femtespåret i volten så tror jag han fäller allt till slut. Han har en vass speed till slut och med dem rätta ryggarna så plockar han ner samtliga.

Rak-DD: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Ginotonic

DD-2: 10 Vidivici C.C

Spelstopp på DD är 20.56

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB