Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Extra V75 när det är lönehelg är inget nytt. Bergsåker står för dagens omgången och den ser favoritbetonad ut på förhand. Det finns ett par ganska klara favorit som har bra uppgifter på förhand. Jag ska försöka fälla några av dem så vi får lite pengar tillbaka. Jag litar på ett kallblod som står perfekt inne och en Timo Nurmos tränad häst som siktar på att ta femte raka segern. Nu kör vi!


Singelstrecken

1 Alfie (V75-3) står ensam på start och man har verkligen hittat en passande uppgift för henne. Hon brukar stå med dem hästarna på tillägg men eftersom det är fördel för ston så står hon ensam på start. Hon har bra form och följde bra med som tvåa bakom Lannem Silje senast. Hon går bra i ledningen och jag tror att man kör i ett jämnt tempo där fram och då får dem på tillägg svårt att ta något. Håll igång Lars-Erik.

2 S.G.Charpentier (V75-4) är en obesegrad fyraåring som kommer från Timo Nurmos. Han har vunnit samtliga gånger från ledningen med krafter kvar och sett bra ut. Jag tror det finns mycket mer i honom än vad vi sett och från ett bra utgångsläge tror jag man fixar uppgiften och tar sin femte raka. Tror inte ledningen är något måste för att han ska vinna men i ett ganska mediokert gäng så blir jag inte förvånad om han släpps till ledningen och då är det spel mot ett mål. Kör Jorma!

Dragen

1 Harry Ruda (V75-2) är väldigt intressant idag, han är min favorit till att få vinnarhålet och därifrån kan han bli farlig. Man ska sätta på honom en jänkarvagn vilket har gett effekt tidigare. Han har gått med den två gånger och vunnit båda gångerna. Får han fritt i tid så kommer han spurta sylvasst.

10 Whelk (V75-5) har visat god kapacitet och slog faktiskt favoriten för fyra starter sedan. Man har inte gett upp på förhand och skulle det krångla för favorit eller att det blir högt tempo, då kommer han in i matchen och överraskar.

2 From The Mine (V75-6) är väll kanske dagens skrik då man ska sätta på en jänkarvagn för första gången. Han är snabb ut och man vill köra i ledningen idag, kostar det inte för mycket eller att favoriten mosar honom utvändigt så kan det gå hela vägen. Ett smyglopp i rygg på ledaren hade också varit bra.

Spelstopp på V75 är 14.30


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,9

DD-2: 13,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Extra Fudge

DD-2: 13 Hope And Dreams

Spelstopp för DD är 16.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB