Startsida / Inlägg

Ett explosivt drag till Grand Slam idag!

av MLipovac

Tjena!

Momarken bjöd på en favoritparad igår där Björn Goop hade uppvisning. Han vann fyra av fyra lopp och visade att han är världens bästa kusk ännu en gång. Idag tar vi nya tag när det är Grand Slam 75 på Gävle, omgången ser intressant ut på förhand och jag tror det kan bli bra betalt trots att det bara är sex lopp att lösa. Det jag menar är att Björn Goop har en väldigt bra chans i inledningen med hans fina sto Mellby Free som blir omgångens största favorit. Hon har varit väldigt fin och jag tror hon plockar sin femte raka seger idag. Tänk på att det är skotvång på Gävle idag, vissa har anmält sina hästar för att köra barfota just idag vilket kan missgynna dem.

Jag har hittat ett roligt drag i GS75-4 där dem lite mer rutinerade hästarna möts. Det är Jim Oscarssons 4 Explosive De Vie som varit ute i tuffa gulddivisionslopp under vintern. Han har bra form och är bättre än vad raden utvisar, från ett bra utgångsläge kan han få ett bra lopp och då blir han farlig på speed. Stallet har bra form och Jim låter faktiskt ganska uppåt på honom. Till 4% är han ett måste på min kupong.

Spelstopp på GS75 är 15.50

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB