Startsida / Inlägg

Spik och drag till Jägersro!

av MLipovac

Tjena!

Jägersro står för kvällens tävlingar och jag har hittat ett singelstreck som det låter väldigt bra på ikväll, ledningen är guldvärd på Jägersro och spiken ska just vinna från ledningen. Har även hittat ett drag i avslutningen som blir bortglömt till väldigt låg procent.

Vi börjar med singelstrecket, det är 3 Forza Rapida (V64-2) som jag tror har bra chans att leda loppet från start till mål. Hans Crebas som tränar hästen låter riktigt nöjd och när han fått en av dem bästa amatörkuskanra så tror jag på bra chans. Håkan B Johansson är riktigt skicklig och jag tror han placerar i hästen i ledningen omgående och sedan ska han slås. Det är ett ganska halvbilligt fält där jag inte tror det händer så mycket, Håkan dämpar och sedan sticker ha undan till slut.

Draget som jag hittat heter 6 Come And Dream (V64-6), hon gjorde ett riktigt bra lopp för tre starter sedan när hon vann. Det blev snack om henne näst senast och senast, men då galopperade hon bort sig. Ikväll ska man plocka av skorna vilket är ett stort plus för henne, hon öppnar bra och kommer hon ner i ett bra slagläge så kan hon flytta på sig till slut. Glöm inte henne till 4%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB