Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Halmstad håller i helgens V75 omgång och barfotaförbudet är borta. Det pratas mycket om banunderlaget och om man kommer kunna köra barfota. Halmstad brukar ha Sveriges finaste bana och jag skulle inte bli förvånad om man kunde köra barfota trots kylan. Omgången i sig ser intressant ut, jag har hittat två singelstreck som jag bara tror är bäst. Dragen är bortglömda och kan få perfekt resor, då kan dem avsluta vasst. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

5 Shorthanded Jag (V75-1) stod för en bländande insats i årsdebuten senast, bombade runt och intrycket var mäktigt. Han har utvecklats under vintern och med loppet i kroppen tror jag han bara kommer vara bättre. Utgångsläget är det mycket snack om, men han har löst snäva spår tidigare och jag tror han löser det idag igen. Sedan får Ingves lösa en bra resa, jag tror på ett offensivt upplägg och skulle han få överta ledningen så är loppet över. Han ses med bra chans oavsett upplägg. Att han inte är större favorit tackar jag för.

4 Erik Sting (V75-6)  hade ett hopplöst läge senast i V75 finalen, han kunde inte plocka något när tempot var högt i främre träffen. Gången innan spikade jag honom och han visade hur bra kapacitet han besitter, han vann från positionen utvändigt om ledaren och det såg inte slutsålt ut när han skar mållinjen. Har har lottats till ett perfekt utgångsläge denna gången och vill Jorma så kan han trycka av honom och då kan han få ledningen tidigt. Därifrån är det en toppchans, men skulle det bli annat upplägg så tror jag han ändå har bra chans att plocka ner dessa hästar.

Dragen

11 The Real Star (V75-2) är ett måstestreck om man garderar favoriten. Han är härdad på V75 och står perfekt inne i klassen. Det har strulat för honom en del i loppen på slutet men skulle han slippa det så tror jag han verkligen är med på målfotot. Från stallet låter det väldigt bra och jag måste plocka med honom till låg procent.

1 Day Composite (V75-4) vann från rygg ledaren senast på ett fint sätt. Man har ett perfekt utgångsläge till att få en liknande resa igen och skulle det lösa sig så tror jag hon kan ta en ny seger.

5 Staro Ivy League (V75-7) står nästan lite på tur för en seger, det finns många starka hästar i loppet och det som gynnar honom är att han har en vass speed till slut. Skulle det vara bra tempo och Staro får en bra rygg att gå i, då kommer han att fälla många med sin speed. Ett måste på kupongen.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Erik Sting

DD-2: 2,4,5,7,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Erik Sting

DD-2: 5 Staro Ivy League

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB