Startsida / Inlägg

En riktig bedövare!

av MLipovac

Tjena!

Halmstad håller i veckans första V64 omgång och vi ska få se förra årets fyraåringskung Cyber Lane göra årsdebut. Han möter några bra hästar men jag tror han bara är bäst direkt och vinner. I övrigt ser omgången smårolig ut och jag har hittat ett drag som jag vill varna för.

Det är 6 Twins Zack (V64-5) som kommer allt närmare en seger. Han står på tur ikväll och senast gjorde han en stark upphämtning efter galoppen. Man har ingen riktigt förklaring till galopperna men han känns fortsatt fin ut och har bra form. Han var inte så långt ifrån en häst som Illuminati för tre starter sedan. Han är inte helt säker på benen och har ett spår lite långt ut, men skulle Dyhrberg komma ner i ett vettigt slagläge då kan han överraska till låga 5%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Spelstopp på DD är 20.56

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB