Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86 omgång och jag tycker det ser intressant ut. Många fina hästar ute och jag har fastnat extra för två av dem, jag tror att mina singelstreck leder sina respektive lopp från start till mål.  Har även hittat några bortglömda drag som ni inte får glömma, dem kan ge utdelningen en skjuts. Mot 8 rätt!


Singelstreck

8 Volocity De Vie (V86-2) är en häst jag verkligen gillar, han gjorde en stark debut hos Nurmos och vann från dödens. Gången efter gick jag på honom med då forcerade Erik honom lite för mycket och han galopperade. Han var tillbaka senast efter lite paus och vann enkelt efter att han kört sig till ledningen i ett långlopp. Han ser knepig ut och har en speciell aktion men jag tror inte vi sett botten i honom. Ikväll ska man sätta på jänkarvagnen och plocka av skorna, vilket jag tror kommer göra att travet flyter mycket bättre. Kontio har bara en uppgift, det är att köra offensivt för jag tror ingen svarar honom. I ledningen kommer det vara spel mot ett mål. Spets och slut!

7 Broadway Appolo (V86-7) har en passande uppgift framför sig. Han vann enkelt senast på Solvalla när han dirigerade loppet från ledningen. Ikväll tror jag på likande scenario, han är väldigt snabb ut och när dem invändig inte kan öppna så tror jag Johan sitter i ledningen efter första kurvan och då ska han slås. Han växer en klass i ledningen och jag tror han spårar detta runt om. Spik!

Dragen

1 Rose Mary (V86-3) är en orutinerad märr som har ett spännande utgångsläge. Hon gör debut bakom bilen men tränaren tror att hon kan hålla upp innerspåret. Kör man där eller släpper får vi se men hon är garanterad en bra resa och skulle luckan komma så kan hon överraska.

2 Pontiac S.W (v86-4) såg fin ut senast som fastlåst. Han har två lopp i kroppen och ikväll ska man gå all-in med honom. Man plockar av skorna, sätter på jänkarvagn och testar med rycktussar. Faller det väl ut då kan han skrälla till 5%.

3 Born Unicorn (V86-8) är kanske inget riktigt drag men han är mycket mindre spelad än favoriten 11 Very Kronos. Han är lite snurrig men väldigt kapabel, jag tror han kan ta hand om ledningen och med senaste loppet i kroppen kan han bita ifrån sig bra. Man ska även lätta han i balansen vilket är intressant. Till 15% gentemot favoriten 52% så är han intressant.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Broadway Appolo

DD-2: 3 Born Unicorn

Spelstopp för DD är 21.40


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB