Startsida / Inlägg

Tror på Melander duo ikväll!

av MLipovac

Tjena!

Solvalla kör fina tävlingar ikväll och det är dessutom jackpot. Stefan Melander selar ut många fina hästar och jag har hittat två hästar från hans stall som jag fastnat för. Den första är 7 Beautiful Bacardi (V64-3) som svarade för en strålande årsdebut senast, hon kördes till ledningen från bricka tolv efter en repa ute i spåren och sedan sken det lite ringrost om henne när hon blev passerad över mållinjen. Loppet i kroppen gör henne gott och jag tror hon har stor respekt med sig ikväll, känns som att alla kommer släppa henne till ledningen och då är loppet över. Omgångens bästa spik!

Den andra jag fastnat för är en häst som inte vunnit än, 9 Auto Relight (V64-4). Han svarade för en fin insats i sin årsdebut mot ett bättre gäng än ikväll. Loppet har gjort honom gott och man ska dessutom rycka framskorna på honom. Det tror jag är en växel till och det kan vara dags för honom och ta sin första seger. En rolig chansspik till 8% i skrivande stund.

Spelstopp på V64 är 19.30.

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB