Startsida / Inlägg

V75-Tips Åby

av MLipovac

Vilken lördag vi har framför oss!

Olympiatravet ska avgöras och det är startskottet på alla fina storlopp vi ska få se under sommaren. Omgången ser spännande ut och jag har hittat två singelstreck som jag tror bara är bäst i respektive lopp. Just denna omgång brukar ge bra betalt och jag tror inte det är något undantag idag. Glöm inte att det är open stretch på Åby. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

11 Heartbreaker V.S (V75-1) ser ut att ha en lämplig uppgift framför sig. Han har toppform och gjorde ett riktigt bra lopp utvändigt om Generaal Bianco senast. Han är både stark och snabb och räds inte att gå i spåren, jag tror världens bästa kusk löser denna uppgift och vinner i inledningen.

8 GlobalSatisfaction (V75-3) går jag rätt ut på, det gjorde jag senast också men då blev det för tufft. Han kom aldrig in i matchen från bricka tolv men såg fin ut. Näst senast stod han för en mäktig insats när han mosade allt den tunga vägen och jag är inne på att han gör det idag igen. Det ser dessutom ut som att det kommer laddas från flera håll vilket gör att tempot kan bli högt, när Ulf sätter in stöten med Satisfaction så kommer ingen kunna stå emot. Gillar också att han ska gå med det helstängda huvudlaget igen, det gjorde han näst senast. Till 19% är han riktigt spelvärd!

Dragen

2 Earl Variera 4 Eelis (V75-4) är två bortglömda hästar från intressanta utgångslägen. Den förstnämnde har gjort två starter för Melander och har inte glänst, men idag snackas det om barfota runt om och skygglappar vilket gör det intressantare. Tror även distansen passar honom bättre. Den sistnämnde spikade jag på annandagen när han blev slagen av Olle Rols på målfoto, han har fått pausa lite men Nurmos brukar ha bra hästarna i form direkt. Ryktena går att han eventuellt ska plocka skorna och sätta på jänkarvagnen idag, mycket intressant.

9 Caddie Lisieux (V75-5) gjorde en fin årsdebut och kommer säkert vara bättre med loppet i kroppen. Det snackas om jänkarvagn och barfota runt om vilket är stora plus för henne. Hon vann Stosprinten på den balansen och skulle hon få sitt lopp då kan hon skrälla till låg procent.

6 Cruzado Della Noche (V75-7) trodde jag mycket på förra helgen, då strulade utrustningen och han blev bara tvåa. Jag tror att han börjar komma i riktigt bra form och idag ska det helstängda huvudlaget sättas på och då blir han rappare. Hittar Ulf ner i ett bra slagläge så tror jag han kan avsluta riktigt fort.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,8

DD-2: 4,5,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Magic Gwin

DD-2: 4 Ringostarr Trebb

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB