Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Extra V75 på Bergsåker idag och jag tycker omgången är ganska ljummen. Det känns lite som en en vanlig vardagsomgång men så travskadad man är så har man ju givetvis läst på. Jag har hittat ett singelstreck och två drag jag vill bjuda på. Nu kör vi!

Singelstrecket

4 Even’s Cool Boy (V75-2) har imponerat mycket på sistone och insatsen senast på Umåker gillade jag verkligen. Han utmanade Attraversiamo som vann överlägset men nu finns det ingen häst av den klassen i loppet. Han öppnar väldigt bra och jag är inne på att man tar en längd på dem invändiga och kör sig till ledningen, därifrån tror jag han blir svårslagen. Han kan även vinna med en annan resa. Lättare i balansen och jag tror Robert Dunder kan ha en riktigt stjärna här.

Dragen

11 Under The Counter 13 Millie Millionare (V75-7) är två drag i avslutningen som måste med på lappen. Den förstnämnde är bara streckad på 3% just nu vilket smakar mumma. Hon har visat toppform på slutet och verkligen värd en seger. Hon avslutade mycket bra senast och blev tvåa bakom Double Exposure. Hon slog faktiskt en häst som Southwind Feji vilket är riktigt bra. Barfota runt om och jänkarvagn igen och till den låga procenten kan hon fälla allt. Den sistnämnde är mer betrodd och såg riktigt fin ut senast på Valla när hon galopperade, hon blev störd och jag tänkte att henne får man ta nästa gång. Hon har varit struken inför detta men formen ska vara god fortfarande. Hon är under kraftig utveckling och löser det sig bara från detta läge då tror jag hon kan spurta riktigt vasst till slut.

Spelstopp på V75 är 14.30


DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,12

DD-2: 11,13

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 12 Ready Ribb

DD-2: 13 Millie Millionare

Spelstopp för DD är 16.23


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB