Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Jackpot ikväll på V86. Omgången delas av Jägersro och Solvalla och det ser intressant ut på förhand. Jag har jobbat med omgången denna veckan och intervjuat nästan alla tränare, finns en del go info på vissa hästar. Ni hittar några av dem under rubrikerna såklart. Har hittat ett singelstreck som jag bara tror är bäst, sedan ska jag lyssna lite på sista infon innan jag tar ställning för den andra spiken. Dragen får ni inte glömma, det låter väldigt bra på dem och en av dem blir min DD-spik. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

8 Swish Lane (V86-2) har Peter Untersteiner hittat en väldigt lämplig uppgift för. Jag trodde inte på henne senast men då fick hon en perfekt resa och avslutade på ett bra sätt till seger. Utgångsläget spelar inte så stor roll då det bara är åtta hästar till start och i värsta fall sitter hon fjärde ut. När Ulf Ohlsson sätter in stöten sista trehundra då kommer ingen stå emot. En stark spik att luta sig emot.

Tänkbara singelstreck

6 Cashback Pellini (V86-5) körde sig till ledningen senast och vann sedan på ett enkelt sätt. Han är lite speciell av sig och kan krångla, men skulle han sköta sig så tror jag Ingves siktar på samma upplägg. Väl i ledningen blir han svår att slå, det låter inte så uppåt på dem värsta motbuden och därför kan han vara ett singelstreck. Han dock lite för stor favorit och jag vill invänta sista infon innan jag tar ställning.

8 Dreamboy As (V86-6) gör debut på svensk mark och detta kan vara en bombvinnare från stall Goop. Han har varit ute i betydligt tuffare sällskap i Frankrike och gjort det bra, han är nog i bra form för annars hade inte Björn skickat honom till Solvalla. Jag tror Goop är offensiv och har en bra chans att bara vinna detta. Väntar och hör det sista innan jag väljer om han ska spikas eller garderas.

Dragen

3 Croquet Rose (V86-3) har på förhand en intressant uppgift framför sig. Lövgren låter nöjd med henne och tycker hon är hans bästa chans i hela omgången. Hon möter bara ston denna gången vilket är ett plus. Från ett bra utgångsläge kan hon få en bra resa och då blir jag inte förvånad om hon vinner.

10 Havbergs Viking (V86-7) var jag inne på att lägga som chansspik först. Det är en kapabel herre som gjorde ett bra lopp utvändigt om ledaren senast på V75. Det kan bli bra fart på loppet och då kan hans spurt bli jobbig att stå emot till slut. Till under 10% måste han bara med. För den vågade kanske en rolig chansspik.

7 Handsome Pelle (V86-8) var riktigt fin i årsdebuten när han vann. Efter har det krånglat för honom och han har inte fått till det. Han har fått en liten paus och tränat väldigt bra inför denna start och jag har en go känsla för honom ikväll. Tror Ulf kommer ladda lite från start för att få en bra position och skulle det stämma då kan han fälla allt.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Havbergs Viking

DD-2: 1,2,6,7,8,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Havbergs Viking

DD-2: 7 Handsome Pelle

Spelstopp för DD är 21.40


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB