Startsida / Inlägg

DD-Tips Bollnäs

av MLipovac

Tjena!

V86 omgången gick inget vidare igår och jag lyfter hatten till den spelaren som satte åttan. Ikväll ska vi till Bollnäs som står för tävlingarna, jag koncentrerar mig på dubbeln där jag hittat mitt roliga singelstreck i avslutningen. I inledningen ser det bra ut för favoriten, men det är kallblod och det kan hända grejer och då kan han falla tungt. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi som sagt se ett kallblodslopp där tipset går till favoriten 5 Vertigo Knekten. Han avslutade rykande fort på Bergsåker senast på V86 och tog en säker seger. Han har ett bra utgångsläge ikväll och Ohlsson kan välja hur han vill köra. Formen är på topp och han ska ha en bra chans att vinna. Jag vill dock gardera honom då det skiljer väldigt mycket i spelprocent till dem andra och det finns några intressanta motbud. 10 Idfaxen är en norsk gäst som kommer från seger. Han pressade sig till ledningen då och gick undan på ett bra sätt till seger. Svårt att sätta in dem norska gästerna i loppet men skulle han springa samma tid som senast då kan han bara vara bäst. 3 Alm Nagano var med i samma lopp som Idfaxen senast och fick ge sig. Han kan ta revansch ikväll, han är snabb ut och från ledningen kan han hålla hela vägen. Skulle han släppa till favoriten då kan han få en smygresa och skrälla. 9 Nordby Hugin fick ge sig mot favoriten senast, då kom han loss sent och sköt till bra. Han har bra form och det ser ut som Persson hittat rätt balans då han travar bättre. Skulle han få sin resa då kan han ta revansch. Plockar också med två jätteskrällar som rensar riktigt bra om dem skulle få sitt lopp. Den första är 2 Ängspilen som var fyra på ett bra sätt senast på Bergsåker när favoriten vann, har ett bra läge och skulle det bli bra tempo då kan han överraska. Den andra är 11 Finnskog Odin som inte är helt stabil men visade fin fart vid segern näst senast. Håller han sig i rätt gångart då kan han avsluta vasst.

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen tänkte jag spika 3 Alorac Mathbell men det blev tyvärr struken under dagen. Då gick jag igenom loppet igen och kom fram till att jag tror 1 Raja Ribb har bra chans att leda detta runt om. Han har vunnit 6 av 8 lopp när han gått i ledningen och han är bättre än raden. Från ledningen i ett lopp där jag inte ser någon som går fram och trycker upp tempot, då brukar ledaren ha bra chans att rinna undan. Håll igång Tomas!


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,5,9,10,11

DD-2: 1 Raja Ribb

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Vertigo Knekten

DD-2: 1 Raja Ribb

Spelstopp på DD är 20.56


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB