Startsida / Inlägg

V86-Tips Kalmar

av MLipovac

Kalmar står för kvällens V86 tävlingar. Tycker omgången bjuder på bra och intressanta lopp och det kan betala riktigt bra. Finns några favoriter som kan falla väldigt tungt och då gäller det att ta betalt. Har hittat det bästa singelstreck i inledningen, ett sto som jag tror vinner från ledningen. Har även två tänkbara singelstreck, ska invänta sista infon innan jag tar ställning. Glöm inte dragen. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

3 Keycard (V86-1) tror jag blir svårfångad från ledningen. Hon har ett lopp i kroppen och Veijo har siktet inställt på ledningen, därifrån tror jag hon springer en hög tretton tid och då kommer värsta motbudet få jobba. Veijo låter väldigt nöjd med hästen och jag inelder med spik på Keycard!

Tänkbara singelstreck

9 Uappa Di Azzura (V86-5) dansade undan på ett fint sätt senast efter resa utvändigt om ledaren. Hästen har verkligen tänt till av monté tävlingarna. Har jagat henne länge i sulkyn men det verkar som detta är hennes grej. Spåret idag kan ställa till det lite men löser hon det och kommer iväg då tror jag hon bara kan vara bäst. Inväntar sista infon innan jag tar ställning.

3 Mellby Glader (V86-6) kan vara lösningen i ett öppet treåringslopp. Det ser ut som en riktigt bra häst och man låter uppåt från stall Bergh. Galoppen senast var pga orutinen och med Johan Untersteiner upp känns det extra intressant. Jag är inne på att han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och därifrån tror jag han kan bli svårslagen. Inväntar sista infon om resan då han är orutinerad innan jag tar ställning.

Dragen

1 Gaya Di Quattro (V86-2) har ett perfekt läge och galopperade med krafter kvar senast. Hon kommer är garanterad en bra resa (ledningen eller ryggledaren) och därfirån kan hon bli farlig.

7 Global Upfront (V86-4) satt fast med allt kvar senast. Skulle Oskar hitta ner i ett bra slagläge då kan hon avsluta bra och vara en obehaglig överraskning.

10 Aramis Amok (V86-7) är en riktigt bra häst när han står på benen. Prio ett är att han sköter sig ikväll, skulle han göra det då får dem andra hålla i sig. Han tål att göra en del själv, men samtidigt kan han få hjälp med den biten av andra starka hästar. Passa honom!

Spelstopp på V86 är 19.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB