Startsida / Inlägg

DD-Tips Färjestad

av MLipovac

Tjena!

Färjestad håller i veckans första V64 omgång och jag tycker det ser intressant ut. Jag koncentrerar mig på dubbeln där jag även hittar omgångens bästa spik. Björn Goop tränar och kör och hästen har jag jagat på sistone mot tuffare sällskap på V75. I den andra avdelningen plockar jag med några och har bra känsla på några skrällbud. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen sitter Björn Goop upp bakom favoriten 9 Glenn Boko. Det är en riktigt bra häst som varit ute i tuffa V75 lopp på slutet. Senast var han fyra bakom Volnik Du Kras under Elitloppshelgen och visade formintryck. Jag har varnat för honom varje gång utan att få betalt och ikväll är det dags att göra det. Han har en bra rygg ikväll och kommer sitta bra på det, när Björn sedan sätter in stöten då tror jag ingen står emot honom. Spik!

DD-2 (3140m volt)

I avslutningen får vi se ett stayerlopp där mitt tips går till knappa favoriten 6 Cuarto Käbb som är gynnad av distansen och har en bra avslutning. Han har bra form och får han sitt rygglopp då blir han jobbig att stå emot. Kaj Widell upp är extra intressant, Kajjan har förmåga att få fart på hästarna och jag tror mest på honom. Bakom honom finns det några riktigt intressanta motbud. 3 Eraja Jaam är en kapabel herre som jag vet att Jonas håller högt. Han har fått tre lopp i kroppen och formen kan sitta till ikväll. Spåret är bra och skulle han testa för ledningen kanske Björn släpper med sin häst. Därifrån blir det riktigt intressant, men oavsett löpning kan det bli bra och till låg procent måste han med. 5 Don Corleone Trot har varit bra på sistone och Veijo är nöjd med honom. Han duger bra i denna klassen och löser det sig från innerspåret då tror jag han är med och gör upp om det. 11 H.S No Fooling är en stark häst som mår bra av loppet senast, tror han kommer vara bättre ikväll och får Bo en bra start från springspåret då kan han vara med där fram direkt. 1 Mister Niky blir ganska hårt betrodd, visst det är Björn och innerspår men hästen har inte startat på 2,5 år och formen kan inte vara på topp. Han åker med då han har bra läge och kan få loppet. Sista strecket går till 9 Champion Chip som kommer med bra form och vann på lång distans näst senast. Får Oskar en bra start då kan han sitta bra på det och bli farlig. Lite mycket spelad men jag plockar med honom.


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Glenn Boko

DD-2: 1,3,5,6,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Glenn Boko

DD-2: 6 Cuarto Käbb

Spelstopp på DD är 20.56


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB