Startsida / Inlägg

V86-Tips Vaggeryd

av MLipovac

Spännande V86 omgång på Vaggeryd ikväll. Tycker man fått ihop många intressanta lopp och det bästa är att det är mycket hästar i loppen. Jag har hittat två singelstreck som jag tror har bra chans att vinna respektive lopp. Den ena är favorit och den andra är inte det. Har även hittat några drag som jag vill varna för, glöm inte dem. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

14 Balfour (V86-4) var nere i Frankrike i vintras och gjorde det bra. HAn fick pausa lite men har nu fått två lopp i kroppen där han varit godkänd. Han står med tillägg men i ett ganska ihåligt lopp tror jag han är bäst. Tror att Bergh kör offensivt tidigt och dirigerar fältet och tar hästen första seger i år.

Roliga singelstrecket

2 Gear Extension (V86-8) är det roliga singelstrecket i avslutningen. Han har härdats i tuffare gäng än detta och var bra som trea senast på V75. Man ska köra med skygglappar och barfota igen vilket är ett plus då hästen höjt sig på den balansen. Örjan upp är intressant, jag tror man svarar ut den klara favoriten och i ledningen är denna hästen tuff att slå. Tycker inte det ska skilja såpass mycket i procent mellan honom och favoriten. En rolig och spelvärd spik!

Tänkbara tredje singelstrecket

2 Valborg Marje (V86-5) kan vara ett tredje singelstreck om man vill ha det. Hon gjorde ett jättebra lopp senast på V75 från ledningen, hon fick onödigt tryck av en nollprocentare men krigade ändå hela vägen och blev slagen av hästar som fått bättre resa. Uppgiften ikväll ser liknande ut, hon bör hitta till ledningen tidigt och sedan har hon en bra chans att leda runt om. Från spets på sommarbana med racerbalans då kan hon rinna undan och är ett singelstreck för den som vill ha ett till.

Dragen

7 M.T Multo Bene (V86-2) är min tipsetta i ett väldigt öppet lopp. Han gjorde ett bra lopp senast i årsdebuten som tvåa. Med lopp i kroppen och en liknande prestation (kanske bättre) då kan han bli farlig från ledningen. Micke behöver träffa rätt och sikta på ledningen, därifrån kan han rinna undan till låg procent. Kan vara lösningen på ett väldigt svårt lopp där många garderar brett.

4 Wordfeud (V86-3) var det mycket snack om senast, då blev allt fel och hon har fått vila lite inför denna starten. Formen är ett frågetecken men Goops hästar gick väldigt bra i måndags och när hon ska testas barfota runt om för första gången då är det intressant. Kan bli helt fel men det kan också slå väl ut och då vill jag varna för henne.

11 Dear Friend (V86-5) fick äntligen spurta till seger senast. Hon har varit min nästagångare länge och man fick äntligen betalt senast. Spikar man inte favoriten då får man inte glömma henne. Hon är inte ett dugg sämre än någon annan i loppet och skulle hon få sin resa då kan hon slå till igen.

Spelstopp på V86 är 19.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,5,6,9,11

DD-2: 2 Gear Extension

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Bålsta Palema

DD-2: 2 Gear Extension

Spelstopp på DD är 21.26

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB