Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Jägersro står för kvällens tävlingar och jag tänkte bjuda på en dubbel. Det var ett tag sen jag skrev DD-tips men ikväll har jag hittat en rolig spik i DD-1, en häst som gjorde ett bra intryck i debuten senast och ikväll tror jag han har bra chans. I DD-2 ser det öppet ut, jag streckar några och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (2640m auto)

I inledningen tror jag 2 Stepping Spaceboy har bra chans att fälla samtliga. Han var tillbaka efter paus senast och svarade för en väldigt fin avslutningen efter sin galopp. Jag var i kontakt med Admir Zukanovic under dagen och han tyckte hästen tagit loppet väldigt bra och att han hade en god chans ikväll. Han är snabb ut men det kan bli svårt att komma till ledningen, det ser dock ut som det finns andra som vill köra och det kan bädda för högt tempo. Intrycket senast var fint och jag tror ingen står emot honom.

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen ser det öppet ut, mitt tips går till 6 Peakadilly som satt fast med krafter kvar senast under Elitloppshelgen. Tycker det är en fin häst som har en bra avslutning som sitt främsta vapen. Steen Juul behöver hitta ut från innerspåret, det tror jag han löser över den långa distansen och sedan blir han jobbig att stå emot. 12 Winner’s Wine är bästa hästen i fältet men det såg tungt ut senast efter vila. Visst han har lopp i kroppen och springspår, men jag tror det saknas fler lopp innan formen sitter där. 8 Viking’s Topline galopperade senast när Anders körde lite för hårt i fösta svängen med honom. Han är bättre än vad raden visar och skulle han sköta sig och få sitt lopp, då har han en bra avslutning. 3 Samiswhoiam är lite bortglömd i loppet. Står bra på starten och kan få en bra start direkt, kan kanske ta sig till ledningen och då kan han hålla länge. Oavsett tror jag han får en bra resa och då kan han bli farlig. 4 Leopardi har vunnit tre lopp i år och det känns som hästen utvecklas hela tiden. Löser han fjärdespåret så är han inte helt golvad. Sista strecket går till 11 Botox D.K som kommer med bra insatser från Danmark. Träffar Axel rätt från springspåret då kan han sitta bra på det direkt och ska räknas vid gardering.


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Stepping Spaceboy

DD-2: 3,4,6,8,11,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Stepping Spaceboy

DD-2: 6 Peakadilly

Spelstopp på DD är 20.56


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB