Startsida / Inlägg

V75-Tips Mantorp

av MLipovac

Mantorp står för en lurig och intressant omgång idag. Tycker man inte kan hitta några riktigt klara singelstreck och det gör det hela lite jobbigare. Jag har dock hittat två singelstreck jag tror på, den ena ska leda sitt lopp från start till mål och den andra blir bara bättre och bättre och är inte ens favorit. Räkna med att många av vinnarna idag kommer sitta i främre träffen, Mantorp har ett kort upplopp och det är svårt att ta något bakifrån på en snabb bana. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

3 Tiger Marke (V75-2) har tänt till ordentligt av att få springa utan skor. Senast sparade man bakhovarna med sikte på detta lopp och man sätter även på jänkarvagnen idag. Jag tror han sitter i ledningen omgående och sedan blir han svår att slå. Värsta motbuden fick bakspår vilket höjer chanserna för Tigern. I ett öppet lopp så tar jag ställning och spikar Tiger Marke.

Roliga singgelstrecket

8 Zack’s Zoomer (V75-6) blir bara bättre och bättre. Senast var han riktigt bra när man plockade av skorna och bara bombade på i spåren. Han körde sig till ledningen och var sedan överlägsen. Man håller denna häst väldigt högt i stallet och tycker han är en av dem bättre fyraåringarna i Sverige. Örjan Kihlström upp första gången tror jag blir perfekt, när slutstöten ska sättas in då står ingen emot. Jag tycker inte det skiljer mycket mellan honom och favoriten och väljer att gå på honom. Chansspik!

Dragen

6 Order To Fly (V75-3) såg fin ut i skymundan senast i årsdebuten. Med det loppet lär han gå framåt och jag tror han kan få ett perfekt lopp idag. Två betrodda som kör i ett hårt och jämnt tempo bäddar för en häst som håller farten in i mål. Han är verkligen en sådan och hittar Per slagläge så blir jag inte förvånad om han vinner.

12 Al’s Sugerstar (V75-4) har varit väldigt läcker i dem två senaste starterna. Har ni inte sett dem då tycker jag ni ska kolla. Hon brottas med ett tråkigt utgångsläge men Claes låter väldigt uppåt och skulle han komma igenom (vilket kan hända när det är voltstart) då kan hon sitta bra på det. Hon har en ruggig speed till slut och jag vågar inte spela utan henne till ynka 5%.

6 Baron Gift (V75-5) avslutade ruskigt fort i finalen senast. Han gick snabbare än Propulsion till slut och det har säkert alla sett. Tycker ändå han blir borttappad, visst kusken får inte alltid till styrningen men han öppnar bra och får han ner honom i ett bra slagläge då kan han flytta på sig. På min lapp är han given, borde vara dags för honom snart.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8 Zack’s Zoomer

DD-2: 2,3,5,6,7,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Zack’s Zoomer

DD-2: 6 Araw Hoss

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB