Startsida / Inlägg

DD-Tips Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Är tillbaka efter liten paus här på bloggen, jag har varit på svensexa i Prag och haft det riktigt roligt. Denna veckan kommer jag lägga ut tips så mycket jag kan, jag har ett bröllop i helgen så ni får ha förståelse för att det kan komma tips någon gång bara.

Nu till kvällens tävlingar som går på Solvalla. Jag tycker man fått ihop en riktigt rolig omgång med mycket bra hästar. Jag koncentrerar mig på dubbeln där jag tar med två hästar i varje lopp. Nu kör vi!


DD-1 (1640m auto)

I inledningen blir 3 Magic Gwin väldigt klar favorit, jag förstår det då han vann under Elitloppshelgen på ett mäktigt sätt. Han ska gå med samma utrustning denna gången och det ser ut som han får ledningen tidigt och är sedan hästen att slå. Tycker dock det är för stor skillnad mellan honom och 9 Disco Volante, i senaste loppet då var Disco mycket stor favorit men galopperade bort sig från sitt innerspår. Ikväll har han ett perfekt läge där han kan ta det lugnt från start och får han sedan komma fram till positionen utvändigt om ledaren då blir jag inte förvånad om han är bäst. Jag vågar inte spela utan honom då vi vet hur bra han kan vara.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen hoppas jag att det är dags för min käpphäst 13 Jaques Noir som jag jagat en del på slutet. Han har betydligt bättre form än vad raden visar och får han bara en bra start då tror jag han rundan väldigt många. Eftersom han galopperat bort sig många gånger så vågar jag inte gå på honom hela vägen utan plockar med den förmodade ledaren 1 B.Marie In Heaven. Hon gjorde årsdebut senast och hade gått om krafter kvar och såg fin ut. Loppet har gjort henne gott och får Örjan ”fuska” bort en del av loppet då kan hon rinna undan från ledningen.


DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,9

DD-2: 1,13

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Magic Gwin

DD-2: 13 Jaques Noir

Spelstopp på DD är 20.56


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB