Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro

av MLipovac

Jägersro står för kvällens V86 omgång och jag tycker det ser intressant ut på förhand. Vi har ”bara” sju lopp kvar att lösa då Gocciadoro kommer med sin kanon till Jägersro. Jag tror han har toppchans och spikar honom. Jag har även hittat ett roligt singelstreck som jag väljer att gå på, han satt fast med krafter kvar senast och det kan vara dags att ta betalt ikväll. Det kryllar av drag, jag bjuder på några här under. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Zidane Grif (V86-1) kan jag inte se förlora detta loppet. Som han såg ut i senaste starten på Solvalla så är detta en av årets bästa vinstchanser. Gocciadoro sänder fram direkt och sedan får dem bara se den gula dressen hur han drar iväg och vinner enkelt. Dem andra kör om andrapriset ikväll!

Roliga singelstrecket

10 Martin De Bos (V86-6) är en fin häst med gott kunnande. Han satt fast med gott och krafter sparade bakom hästar senast och jag tror det kan vara dags ikväll. Loppet i kroppen gjorde honom gott och ikväll tror jag på mer offensivt upplägg. I ett öppet lopp så chansspikar jag honom till goa 15%. Spelvärd spik!

Dragen

4 Beatbucket 10 Targaryen Face (V86-3) är två bortglömda hästar i ett öppet lopp. Den förstnämnde snubblade till senast och galopperade. Jag tror han hade varit med och slagits om segern. Man lättar lite idag och håller han sig till trav då tror jag han är med och slåss om segern. Den sistnämnde visade väldigt bra fart efter galoppen senast. Han har lite problem med travet och att hålla sig till rätt gångart, skulle det dock funka ikväll då blir han farlig.

10 Twilight Brodda 15 Lucky Babe (V86-5) är två roliga streck i ett öppet Diamantsto försök. Den förstnämnde var det snack om senast, hon gjorde ett bra lopp och blir bortglömd ikväll. Takter upp är intressant och får hon sin smygresa då kan hon bli jobbig att stå emot. Den sistnämnde har ett svårt läge men Peter låter uppåt. hon blir bara bättre och bättre och skulle det stämma från det jobbiga utgångsläget då kan hon vara med där fram och göra upp om det.

5 Sobel Conway (V86-8) har jag jagat och väntat på länge. Jag tänkte spika honom senast men då ströks han. Han har tränat på bra inför detta och jag tror formen sitter där. Peter kommer ladda från start och skulle han komma till ledningen (kan vara upptaget?) då tror jag dem andra får det jobbigt, han är riktigt bra och kan vinna från andra positioner också.

Spelstopp på V86 är 19.20

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB