Startsida / Inlägg

GS75-Tips Åmål

av MLipovac

Tjena!

Åmål står för denna veckas Grans Slam 75 omgång och det är lite annorlunda förutsättningar idag. Samtliga lopp körs i högervarv och banan möter endast 800 meter. Upploppet är kort och det är viktigt att vara med i den främre träffen när det ska avgöras. Jag har hittat ett singelstreck som jag bara tror vinner oavsett position, har även hittat två bortglömda märrar som jag tror kan skrälla till några ynka procent. Nu kör vi!


Spiken

5 Zolo Sensation (GS75-6) har visat bra form och varit ute i tuffare sällskap på slutet. Senast fungerade han inte med barfotabalansen och den starten kan vi glömma, man går tillbaka till skor fram som tidigare inför dagens start. Han öppnar ganska bra men kommer inte till ledningen av egen kraft, jag tror han kan bli släppt dit men skulle han få gå den tunga vägen så tror jag ändå han är starkast. Tycker han möter ett passande gäng och jag spikar Eric Martinssons fina fyraåring som körs av formtoppade Carl Johan Jepson.

Dragen

7 Quantanamera (GS75-3) är mitt stora drag idag, hon trivs ypperligt på 800 meters bana och kan få det perfekta lopp. Den betrodda duon 2 Victor A.U och 5 Fossens Bonus vill båda till ledningen och det kan bädda för körning, jag tror den förstnämnde kommer sitta i ledningen med den sistnämnde utvändigt och där bakom sitter mitt drag. När två träter?

2 Milda Andover (GS75-5) har inte vunnit i år men närmar sig en seger. Hon har stått för fler bra insatser på sistone och det på just Åmål. Från ett perfekt utgångsläge kan hon få ett perfekt resa och då kan det vara dags för första segern.

Spelstopp på GS75 är 15.50


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Zolo Sensation

DD-2: 3 Rambo Rivner

Spelstopp för DD är 17.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB