Startsida / Inlägg

V75-Tips Bollnäs

av MLipovac

V75 har kommit till Bollnäs och jag tycker man fått ihop en intressant omgång. Det finns ett par öppna lopp men även några ihåliga lopp där några hästar sticker ut. Jag tror att min spik spräcker sitt tråkiga V75 facit idag, receptet är en klassisk spets och slut seger. Bollnäs har ett ganska långt upplopp och har alltid väldigt fint banunderlag, jag tror det kommer gå undan i loppen. Mot 7 rätt!


Singelstrecket

6 Västerbo Grosbois (V75-6) har alla varit och petat på under sommaren. Han har inte vunnit på V75 på 18 starter men idag är det dags och spräcka den tråkiga sviten. Han vann på ett bra sätt senast trots att han inte var på topp. Med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad och förutsättningarna ser bra ut idag. Han är snabb ut och Rauno har siktet inställt på ledningen, därifrån säljer han sig dyrt och jag tror på en klassisk spets och slut seger.

Låset

1 Queer Fish3 Canari Match 5 In Vain Sund (V75-3) är en trio som sticker ut. Jag tror inte det går utanför denna trio. Queer Fish och Canari Match slåss om ledningen och den som tar den har en bra chans att leda runt om. Dem har möts på slutet och Queer Fish har gått segrande ut striden trots tuffare resa. In Vain Sund har sett bättre och bättre ut och det kan vara dags att plocka en seger nu, han kommer profitera på lite körning från start och kan sedan avsluta riktigt vasst. Han går ner lite i klass tycker jag, han har varit ute mot tuffare moståndare på slutet.

Dragen

6 Avantis Red Witch & 14 Elita Memphis (V75-2) är två roliga motbud om man inte tror att favoriten Millie Millionare bara vinner. Den förstnämnde är snabb ut och har från springspår tagit ledningen förut, jag tror hon gör det igen och på en snabb bana kan det räcka hela vägen. Den sistnämnde har jag varnat för dem senaste två gångerna. Hon har avslutat riktigt vasst båda gångerna men inte räckt till seger. Jag måste bara försätta plocka med henne, det kan vara dags att sätta nosen först och då vill jag vara med.

6 Sobel Conway 9 Bottnas Commandeur (V75-7) är måstestreck för mig i avslutningen. Den förstnämnde har jag jagat på slutet utan att få betalt, nu har han ett bra läge då han är snabb ut och jag tror han kan få ta över ledningen och då sitter han på leken. Från ledningen har han bra statistik och jag lirar på DD med honom. Den sistnämnde vann vid denna årstiden ifjol, han vann då med galopp och såg riktigt vass ut. Han har fått några lopp i kroppen efter en sejour i Frankrike och det kan vara dags igen nu. Glöm inte dessa två!

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Västerbo Grosbois

DD-2: 1,6,8,9,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Västerbo Grosbois

DD-2: 6 Sobel Conway

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB