Startsida / Inlägg

V86-Tips Boden

av MLipovac

Tjena!

Boden står för kvällens V86 omgång och jag tycker det ser riktigt intressant ut. Omgången kryddas även med jackpott och det gör det hela ännu intressantare. Inte lätt att hitta singelstrecken men jag valde två som jag tror har god chans att vinna oavsett resa. Sedan finns det många roliga drag, jag har valt tre som jag vill varna för och en av dem är riktigt rolig. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

9 Master Blaster (V86-1) är obesegrad felfri och senast blev jag imponerad av honom. Han gick upp utvändigt värsta motståndaren och mosade denne och stack undan till lätt seger. Jag tror detta är en häst som om han är frisk och skadefri kommer klättra upp i klasserna. Bakspåret är jag inte rädd för ikväll, tror Ove kör fram tidigt och kontrollerar det hela och sedan vinner bekvämt. Omgångens bästa spik inleder vi med!

1 Crown Prince W.W (V86-5) är förmodligen bästa hästen i fältet när han fungerar.  Han galopperade senast men då blev han störd och den starten är det bara att glömma. Han öppnar snabbt och jag tror han tar ledningen från sitt innerspår med duktige Rikard N Skoglund. Omgången är svår och jag väljer att gå på honom då jag tror hans chanser är stora till seger. Dessutom är 6 Imma Hanover struken vilket underlättar vad gäller ledningen.

Dragen

10 Jetline (V86-2) ökar i procent och det förstår jag. Han står perfekt inne i loppet och avslutade vasst senast. Formen är på topp och trots att han förmodligen tappar lite från start så tror jag han är med och gör upp om det.

13 Lisas Karamell (V86-3) är en måstehäst på min kupong. Hon har varit ute mot mycket tuffar hästar under sommaren och går ner rejält i klass. Ove A Lindqvist förstärker i sulkyn och flyter det någorlunda från bakspåret då tror jag hon fäller väldigt många till slut, förhoppningsvis alla. 6% tackar vi för!

11 Zell Memento (V86-6) är mitt stora drag denna omgången. Han har toppform för dagen och gav Rikard N Skoglund seger i Björnkampen senast när luckan kom och han växlade ner dom. Det ser ut som det kan bli tempo i främre träffen och då kommer han flyga lågt ute i banan. En rolig chansspik för den som vågar och spelar ett mindre system.

Spelstopp på V86 är 19.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 From The Mine

DD-2: 4 Super Ariel

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB