Startsida / Inlägg

Rak DD på Romme!

av MLipovac

Tjena!

Igår var jag helt fel ut på V75, singelstrecken levererade inte som jag trodde och visst det var svårt, ingen lyckades pricka in alla rätt. Nya tag idag när det är Grand Slam 75 på Romme där vi får se många fina lopp. Det är uttagningar till kort E3 och jag har hittat två hästar jag tror på, dem kommer i slutet så det blir en rak DD på dessa två.

I DD-1 kommer Roger Walmanns fina 10 Aleppo Pine ut igen. Hon gjorde bort sig i E3 finalen näst senast och fick aldrig visa sitt kunnande. Hon var tillbaka senast som en vinnare och jag tror hon blir svårstoppad även idag, visst det är bakspår över korta häcken men hon står för klassen och tål att göra en del själv. Jag tror Kenneth löser detta. I DD-2  tror jag att 2 Staro Miami har bra chans att leda loppet runt om, hon såg riktigt fin ut senast i finalen efter att hon galopperat varvet från mål. Hon flög fram bakom en mur av hästar och jag tror hon tar revansch idag och kvalar in till ännu en final.

Spelstopp på DD är 17.30

Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB