Startsida / Inlägg

V86-Tips Mantorp

av MLipovac

Tjena!

V86 omgången ikväll går på Mantorp och jag tycker man fått ihop en riktigt rolig och bra tävlingsdag. Vi får se uttagingar till Breeders’ Crown och även några riktigt fina dueller mellan många bra hästar. Jag har hittat två singelstreck, en tror jag bara är bäst och kommer från Daniel Redéns formstall. Den andra är en chansspik som är fyra gånger så mindre spelad än favoriten. Dragen känns fina och dem får ni inte glömma. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Conrads Rödluva (V86-5) spikade jag senast på Solvalla och vilket intryck hon gav. Hon klev runt dem från dödens enkelt och försvann till slut. Det är en häst Daniel Redén håller högt och jag tror vi kommer få se henne mer i framtiden. Hon visade att hon kunde öppna bra och jag tror Örjan kommer testa framåt för det är ändå 6 ekipage som går vidare och jag tror många vill hennes rygg. Väl i ledningen tror jag ingen slår henne. Bankar in spiken!

Roliga singelstrecket

8 Ryssebo La Reine (V86-3) är just nu fyra gånger så lite spelad som favorit, visst hon har ett tråkigt utgångsläge men man låter riktigt nöjd med hästen och hon var väldigt bra på Axevalla senast. Kaj Widell gillar denna hästen och jag tror han avancerar framåt tidigt i loppet, därfirån tror jag han har chans att slå favoriten som förmodligen sitter i ledningen. En riktigt rolig spik som bara är spelad på 16% i skrivande stund.

Dragen

11 Great King Wine (V86-1) var tvåa bakom Rafiki Fri senast och gjorde en bra insats. Han går framåt med loppet i kroppen och skulle det bli bra tempo så tror jag han fäller många. Under 10% just nu känns spelvärt och jag varnar för honom i inledningen.

9 Breidabliks Cognac & 10 Short In Cash (V86-2) är två roliga streck. Den förstnämnde var bra från dödens senast på V75 och besitter hög kapacitet. Bakspåret kan bli perfekt och Lugauers hästar går bra just nu, se upp för honom. Den sistnämnde är orutinerad men gick bra efter galopp senast. Kan få en fina resa och ska dessutom gå barfota runt om för första gången, det är intressant och han åker också med.

3 Person Of Interest (V86-6) har lopp i kroppen och är härdad mot tuffa motståndare. Han kommer vara ännu bättre med loppet i kroppen och från ett bra läge tror jag han är med och gör upp om det. 5% just nu är väldigt lite och jag höjer ett varningsfinger för honom.

Spelstopp på V86 är 19.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Whitehouse Express

DD-2: 2 Gloria Web

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB