Startsida / Inlägg

Dubbelt Mika Forss ikväll!

av MLipovac

Tjena!

Umåker står för kvällens tävlingar och vi får se fina lopp, det är uttagningar i Breeders’ Crown och jag tror att Mika Forss kommer skörda framgångar på dubbeln. I DD-1 kör han fina 5 Even’s Cool Boy som kommer med en nolla i segerraden. Det var korta E3 finalen där han hade ett tråkigt utgångsläge men gjorde ett bra lopp. Han har ett bra utgångsläge och jag tror chansen till seger är stor när värsta motbudet inte startat på länge och har spår utvändigt om honom.

I DD-2 tror jag hemmahästen 2 Selmer I.H har bra chans att leda runt om. Han har startat sporadiskt i år då man haft Breeders’ Crown som mål under året. Han var riktigt fin senast när han avgjorde och formen är på gång. Utgågnsläget är bra och jag tror Mika löser detta. Värsta motbudet 7 Exclamation Mark ska köras passivt då man siktar på V75 finalerna i slutet av månaden.

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Even’s Cool Boy

DD-2: 2 Selmer I.H

Spelstopp på DD är 20.56

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB