Startsida / Inlägg

Spännande debut i ny regi!

av MLipovac

Tjena!

Vilken prestation vi fick se av Who’s Who igår, han gick världsrekord och vann Svenskt TravDerby på ett mäktigt sätt! Ny vecka nu och nya lopp väntar, vi börjar med kvällens tävlingar som går på Mantorp.

Jag har hittat ett roligt drag som jag tror som gör debut för Svante Båth. Det är 2 Announcement (V64-5/DD-1) som jag tror på direkt från ett bra utgångsläge. Det är ett försök i Mantorps unghästserie ”Sikta mot Stjärnorna” och i det ser väldigt öppet ut på förhand. Hästen har visat stort kunnande och var trea bakom hästar som Attraversiamo och Devil Sound för någon månad sedan. Han har pausat lite nu och bytt regi men jag tror det är väl förberett direkt och på en passande distans från ett bra utgågnsläge blir han och räkna med. Streckad på 4% i skrivande stund vilket är för lite.

Spelstopp på V64 är 19.30

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Announcement

DD-2: 11 Caligula

Spelstopp på DD är 20.56

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB