Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Det har blivit dags för dagen med stort D. Svenskt Travderby och Derystoet ska avgöras och vi har fått en riktigt rolig V75 omgång som ska lösas. Tycker det finns ett singelstreck som är givet och det kommer i Svenskt Travderby, sedan har jag hittat ett roligt singelstreck som kommer från ett stall med knallform och även något drag som inte får glömmas. Det ska vara underbart väder och jag tror vi får se en underbar tävlingsdag!


Bästa singelstrecket

5 Who’s Who (V75-6) avgjorde uttagningsloppet enkelt ute i spåren och har seglat upp som storfavorit till Derbysegern. Han har matchats hit och man ser hur Pasi Aikio lyser upp när han snackar om honom, jag tror toppformen sitter där efter två perfekta lopp och tror jag ingen kan ro på honom. Intrycket han ger är magsikt och jag tror Örjan placerar honom i en bra rygg och när han sedan sätter in stöten då kommer ingen kunna svara. Omgångens bästa spik!

Chansspiken

11 Mellby Free (V75-3) gjorde ett bra lopp i uttangingsloppet och blir bara bättre och bättre. Björn Goops stall har knallform och Björn vinner med allt just nu. Hon har ett jobbigt utgångsläge men det finns hästar där fram så är tuffa och kommer hålla ett högt tempo, det gynnar min chansspik och jag tror hon har bra chans att fälla allt med sin speed. Man ska lätta henne lite till och jag tycker hon är ett roligt singelstreck.

Dragen

11 Staro Litchi (V75-4) var med i uttagningen till Derbystoet senast och satt i rygg på ledaren, men ledaren kallna helt och hon drogs bakåt och fick aldrig visa sitt kunnande. Hon har det loppet i kroppen efter en liten paus och jag tror hon bara är bättre idag. Hon är effektivast när hon får ligga på rulle och skulle Tobias lösa det då tror jag hon blir farlig till slut.

8 Ragazzo Da Sopra (V75-7) är kanske inget drag men han är ett måstestreck tycker jag. Han var tillbaka efter liten paus senast och utmanade då favoriten 11 Carabinieri upploppet ner. Han har loppet i kroppen och går säkert framåt med det. Björn stall är i toppform och med rätt ryggresa tror jag han är med och slåss om segern.

Spelstopp på V75 är 14.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Who’s Who

DD-2: 8 Ragazzo Da Sopra

Spelstopp för DD är 16.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB