Startsida / Inlägg

Två drag ikväll!

av MLipovac

Tjena!

Ruskigt snyggt av den spelare som satte V86 igår och tog hem hela potten. Nya tag ikväll när Örebro står för tävlingarna och jag har hittat två drag som blir bortglömda som ni kan plocka med om ni garderar respektive lopp.

Den första är 9 Bison Spiro (V64-4) som är mycket bättre än vad raden visar. Han har varit ute mot tuffare motstånd än detta och till 5% tycker jag han är intressant. Han är stark och får han sitt rygglopp då kan han skrälla.

Den andra är 3 So Bear (V64-6) som har toppform. Hon har äntligen fått ett bra utgångsläge och eftersom hon är snabb ut kan hon hamna bra på det. hon behöver lite klaff för att vinna men varför skulle hon inte få det ikväll? I ett väldigt öppet lopp vill jag varna för henne.

Spelastopp på V64 är 19.30

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB