Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Det har blivit dags för Derbyhelgen på Jägersro. V75 två dagar i rad där den stora höjdpunkten är Svenskt Travderby och Derbystoet imorgon. Vi ska dock gå igenom lördagens tävlingar där jag hittat två singelstreck som båda har innerspår, en av dom är jag helt säker på leder runt om och den andra kan vinna med annan resa. Tänk på att man ska vara med i främre träffen på Jägersro. Tycker det finns potential till bra utdelning och ni får absolut inte glömma dragen, dem är bortglömda. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

1 Rajah Silvio (V75-2) blir klar favorit men det förstår jag. Han övertygade senast när Björn satte på en jänkarvagn, han såg rejäl ut och vann på ett bra sätt efter tung resa. Han öppnar bra och från ett perfekt utgångsläge med världens bästa kusk då tror jag på spets och slut. Björn vinner med allt just nu och jag tror detta är hans bästa chans i omgången.

1 Velvet Gio (V75-6) höll starkt från dödens senast när han mosade Giveitgasandgo men fick se sig slagen av Alcoy och Perfect Spirit som fick smyglopp. Gången innan höll han upp ledningen från innerspåret och vann enkelt. Jag tror att chansen finns att han håller upp ledningen igen idag men skulle det inte vara så då kommer Jepson hitta ut. Tycker han har bra chans då det är klassblandning i fältet och jag spikar Dahléns formstarka häst med Jepson i sulkyn.

Dragen

2 Gun Palema (V75-1) vann trots galopp näst senast och verkar vara på gång. Senast var hon fyra bakom Catch My Love och Dibaba i ett uttagningslopp till StoDerbyt. Hon öppnar bra och skulle hon komma bra på det kan hon få ledningen och då kan hon bli farlig. Det kan vara så att ingen gör något och då kan Micke J fuska bort en del av loppet.

9 Staro Leonardo (V75-4) är kraftigt på gång och blir helt bortglömd denna gången. Senast gick han riktigt bra i ett uttagningslopp till Derbyt och visade att han blir och räkna med. Tror han kommer bra på det från början och med rätta ryggar blir jag inte förvånad om han är bäst.

4 Luxury Brodde (V75-5) har verkligen toppform och han blir alltid bortglömd. Han är bäst när han får gå på rulle men han visade näst senast att han tål att göra en del jobb. Jag tror det kan bli bra fart på loppet och då blir han farlig till slut. 4% är ett skämt!

9 Stepping Spaceboy (V75-7) har jag jagat en längre tid och det kan vara dags att vinna nu. Han gick utvändigt om ledaren senast men blev slagen av en smygkörd häst. Innerspåret är bra då han öppnar snabbt och på Jägersro trivs hästen utmärkt. Kostar det inte för mycket första biten då tror jag han kan hålla hela vägen.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Velvet Gio

DD-2: 1 Stepping Spaceboy

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB