Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Dagen med stort D är här och vi ska få se vem som är kullens bästa treåring. Kriteriet och Oaks ska avgöras och båda loppen ser riktigt roliga och spelvänliga ut. Det blev favoritbetonat igår men idag tycker jag det ser lite öppnare ut, har dock hittat ett singelstreck jag tror är bäst. Sedan finns det två tänkbara spikar som jag vill se i värmningen först innan jag tar ställning. Glöm absolut inte bort dragen, riktigt spelvärda och ett måste på min kupong. Njut av travsporten!


Bästa singelstrecket

9 Wild Love (V75-7) tar jag ställning för i Diamantstoetsfinal där många garderar brett. Hon gör alltid bra lopp och senast var hon med och slogs om segern på V75. Tyvärr galopperade hon men jag snackade med Kevin och han tog på sig galoppen. Han ville lite för mycket och det blev galopp, han sa att man inte behöver ta hårt på det. Det blir barfota runt om idag och jag tror hon bara är bäst. Värsta motbudet har sämsta spåret och från bricka tre tror jag Kevin hittar bra position och sedan är hon stark och tål att göra en del själv. Spik!

Tänkbara singelstreck

6 Norton Commander (V75-2) blir dagens stora favorit och det förstår jag efter senaste uppvisningen han hade. Det är klassblandning bland hästarna och som det ser ut kommer han få ta över ledningen tidigt och då är chansen god. Det enda jag inte gillar är att det är lärlingslopp och att det kan hända oväntade saker och till så hög procent vill jag invänta sista infon och se hur han ser ut i värmningen. Bakom honom ser det öppet ut och det kommer krävas bred gardering om man inte singlar honom.

3 Heavy Sound (V75-3) tror jag det kan vara dags för denna gången. Han spurtade riktigt vasst senast från ett dåligt utgångsläge och var bra. Han har tränat ännu bättre nu och känns ännu finare. Från ett bra utgångsläge hoppas jag att Kenneth kör från start för då tror jag han kan få ta över ledningen och därfirån ska han inte förlora detta lopp. Dock vinner inte Kenneth så mycket på V75 och är ofta passiv enligt mitt tycke och det är nog större chans att han är defensiv och får ett rygglopp. Han svarar bra på det med och blir jobbig att stå emot till slut. Vill även här invänta sist infon innan jag tar ställning.

Dragen

10 Global Vintage (V75-4) är det mycket snack om idag. Hon var bra som tvåa i uttagningsloppet men det intressanta idag är att det surras om rycktussar, barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Det är stora förändringar som jag tror kan göra att hon står som segrare. Favoriten får troligtvis en tung resa och sitter den i benen då kommer Global Vintage till slut till 8%.

10 Kapish G.L (V75-5) har avslutat på bra sätt två gånger på V75 på slutet utan att få utdelning. Intressant utgångsläge med springspår då han är snabb ut, kommer Oskar ner i en bra position då kan han bli farlig till slut. 8% är spelvärd och han är given på kupongen.

8 Danilo Brick (V75-6) är mitt roliga bud i Kriteriefinalen. Han har varit bra i alla starter han gjort och senast var han bra efter resa utvändigt om ledaren, han blev lite rullig till slut och Björn vågade inte köra fullt och fick ge sig sista biten. Utgångsläget är tråkigt idag men han tål att göra en del och kan Björn köra för fullt då tror jag inte han är mycket sämre än dem betrodda hästarna.

Spelstopp på V75 är 16.38


DD-förslaget: 3 kombination x valfri insats

DD-1: 3,4,5,8

DD-2: 9 Wild Love

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Cab Lane

DD-2: 9 Wild Love

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB