Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

V86 ikväll som delas av Åby och Solvalla och jag tycker det ser svårlöst ut på förhand. Det finns några riktigt klara favoriter som jag ställer ett stort frågetecken till. Jag har istället hittat ett singelstreck som jag tror det är dags för nu, han är just nu andrahandare och det tackar jag för. Bjuder även på två drag som jag tror kan skrälla. Blir en liten mindre text idag då jag själv har match ikväll. Mot 8 rätt!

Bästa spiken

4 Born Unicorn (V86-8) tror jag har toppchans i avslutningen. Han var ute i derbykvalen för tre starter sedan och gjorde det bra utan att ta någon finalbiljett. Efteråt har det strulat för honom och han har galopperat, senast tror jag segern rök när han galopperade i sista sväng när attacken skulle sättas in. Han möter ett passande motstånd ikväll och jag tror han kan vinna detta den tunga vägen. Per Lennartsson och Born Unicorn har kommit bra överens och jag tror jag fixar detta.

Bästa dragen

8 My Newt (V86-4) är fem gånger mindre spelad än favoriten och jag tror inte det skiljer så mycket mellan dom två. Korvenoja ska plocka av skorna och sätta på en jänkarvagn på sin häst och det låter riktigt spännande. Läget är tråkigt men favoriten är osäker bakom bilen och skulle det strula då tror jag Korvenojas häst kan vara bäst.

10 Dealwithakiss (V86-7) har det strulat för en del i sommar. Näst senast var hon bra efter ett omöjligt lopp ute i spåren och senast blev det galopp. Är formen fortfarande bra och hon kommer till, då går ingen säker när hon kommer med sin vassa avslutning. 3% just nu smakar mumma!

Spelstopp på V86 är 20.30

Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB