Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Jägersro står för dagens V75 omgång och jag tycker man fått ihop en sportsligt bra omgång. Spelmässigt känns den något favoritbetonad, speciellt när Propulsion startar i C.L Mullers Memorial där jag inte kan se honom förlora. Det är sex lopp kvar att lösa och vi hoppas det kan skrälla lite i dem så värdet stiger lite. Njut av sporten denna gången!


Bästa singelstrecket

6 Propulsion (V75-7) är världens bästa häst just nu och har en straffspark framför sig. I ett ljummet gäng tror jag Örjan kör offensivt och tar över ledningen och sedan är loppet över. Skulle han hamna utvändigt om ledaren så tror jag han fixar det ändå. Han älskar Jägersro och detta kan vara en av årets bästa spikar.

Tänkbara singelstreck

5 Panamera (V75-2) har varit min och andras nästagångare många gånger på slutet utan att få vinna. Han har toppform och kommer vinna när som helst. Örjan upp är ett stort plus och när det dessutom ser ut som det kan bli bra fart på loppet då tror jag han har bra chans att brotta ner allt med sin vassa speed.

10 Vincent As (V75-3) var riktigt bra senast när han svepte till ledningen på borte långsidan och avgjorde på ett bra sätt. Han står bra inne i loppet och jag tror Jepson kommer vara offensiv om Björn sänker farten för mycket i ledningen, han är en tuffare häst än favoriten och kan avgöra den tunga vägen.

Dragen

3 Stepping Spaceboy (V75-1) har jag jagat en del på slutet och han har inte fungerat fullt ut. Formen är ett frågetecken men kapacitet har han att vara med och slåss om segern. Från ett bra utgångsläge hoppas jag Stefan kör för ledningen och stannar i den positionen. Har han bara hyfsad form kan det räcka hela vägen och till 6% är han given på kupongen.

11 Firstlady Michelle (V75-4) är det roliga draget i lärlingsloppet. Hon var riktigt bra näst senast bakom vinnande Cavidendron men senast var hon sämre i rygg på ledaren. Har hon vaknat på rätt sida då kan hon mycket bättre och kan bli farlig med tempo på loppet.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Global Trust

DD-2: 6 Propulsion

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB