Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Bergsåker och Solvalla står för kvällens V86 tävlingar och det ser intressant ut på förhand. V86 har verkligen varit en succé senaste veckorna med bra betalt varje gång. Jag tror det kan ge bra ikväll igen där några favoriter är väldigt tveksamma. Jag har hittat två singelstreck som båda startar på Bergsåker. Båda körs av Erik Adielsson och segerreceptet för båda är spets och slut!


Singelstrecken

2 Lome Brage (V86-3) joggade ifrån allt senast på Skellefteå och såg riktigt formstark ut.  Med formen på topp och över favoritdistansen tror jag att han slår favoriten 5 Månprinsen A.M. Voltstart är ingen favorit för någon av dem men Erik kontra Gunnar är det klasskillnad, jag tror Erik vänder bort allt och placerar honom i ledningen och sedan blir han svår att slå. Erik kommer köra ett hårt jämnt tempo tror jag vilket gör det svårt för Månprinsen A.M att komma in i loppet. Kör bara Erik!

4 Global Withdrawl (V86-5) tror jag kommer till ledningen efter en bit och sedan blir det inget lopp. Många av hästarna ska ut i Breeders’ Crwon semifinalerna nästa vecka och man kommer säkert köra lite försiktigare. Därför tror jag att Erik kommer få styra och ställa och sedan rinner han undan från ledningen. Han tog ledningen från bricka sju senast och släppte till Alfred Zonett men drogs sedan bakåt och satt fast med krafter kvar när ledaren slocknade i sista kurvan. Jag litar på Erik ikväll!

Dragen

9 Umaticaya (V86-2) är en av mina favorithästar och jag glömmer inte hur bra hon var förra året när hon mosade allt under Elitloppshelgen. Nu har hon kommit till Frode Hamre och avgjorde på ett bra sätt senast när hon utvändigt om ledaren tog en säker seger. Hon har rygg på favoriten och kommer få en bra resa, blir tempot högt då tror jag hon fäller allt.

12 Eva I.H (V86-7) blir helt borttappad ikväll. Hon har visserligen två galopper men båda har kommit i voltstart. Ikväll är det auto och Mika Forss sätter sig i sulkyn, det är två stora plus och jag tror han kommer vara offensiv direkt. Jag hoppas han kör fram utvändigt den väldigt tveksamma favoriten 1 Miss Sober och avväpnar denne, sedan hoppas jag hon slår ifrån sig alla andra attacker också. 6% smakar mumma!

10 Panamera (V86-8) har man jagat en del på slutet. Näst senast höll han bra från dödens och senast spurtade han mycket bra från ett tråkigt utgångsläge. Jag tror han kommer vinna när som helst och varför skulle det inte vara ikväll?

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB