Startsida / Inlägg

Dags att steppa upp!

av MLipovac

Tjena!

V86 igår blev favoritbetonad men gav ändå bra utdelning tycker jag. Ett av mina singelstreck levererade som jag ville medans det andra svek och var sämre för dagen. Så är det i travet och vi tar nya tag ikväll när Åby står för tävlingarna.

Jag har hittat en häst jag jagat på slutet som jag går på i avslutningen. Det är Admir Zukanovic 3 Stepping Spaceboy (V64-6) som varit ute mot tuffare motstånd och gjort det bra. Senast var han tvåa bakom Dear Friend och visade att formen är på topp. Jag snackade med Admir idag och han meddela att Stefan ska ladda mot täten och skulle han komma dit då växer chanserna. Han har bara torskat därifrån en gång vilket är starkt. Jag tror även han kan vinna med en bra ryggresa och till 15% är han given för mig.

Spelstopp på V64 är 19.30 och på DD 20.56.

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB