Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Bergsåker och Solvalla delar på kvällens V86 tävlingar och jag tycker det ser intressant ut. Vi har några klara favoriter som jag tycker är felstreckade och det finns även frågetecken på vissa favoriter. Jag har hittat två singelstreck som tillsammans är streckade på 28% i skrivande stund vilket känns riktigt bra. Båda har bra form och bra chans att vinna ikväll. Drag finns det alltid gott om och jag lyfter fram tre stycken som jag tycker ni inte ska glömma. Lycka till med streckandet!


Singelstrecken

6 Caid Griff  (V86-1) har gjort två starter efter vila och jag tror han på gång. Näst senast blev det galopp direkt i voltstart och senast hade han ett tråkigt läge och backades sist och såg fin ut i skymundan. Han är som sagt på gång och jag tycker han är underspelad till 15% i skrivande stund. Dem två mest betrodda tror jag kommer köra mot varandra från start och sedan hoppas jag Daniel Olsson kör fram utvändigt om ledaren när startrusningen lagt sig, därifrån tror jag att Caid Griff bara är bäst och mosar detta motstånd.  

3 Einstein Sisu (V86-6) svarade för ett ruskigt lopp senast efter att han tappat mycket på en galopp. Han såg riktigt fin ut i skymundan och formen är på topp. Det låter bra från stallet och man tror mycket på honom. Han kommer ta hand om taktpinnen om han går felfritt och sedan tror jag ingen kommer ikapp honom. Till 13% känns han riktigt rolig och jag spikar!

Dragen

3 Sister Morphine (V86-2) kan vara en rolig luring bakom den stora favoriten. Hon har ingen vacker rad men jag tror formen är bättre än raden. Hon är snabb ut och tar hand om ledningen, sedan tror jag man släpper och hoppas på lucka till slut för då kan hon spurta vasst.

10 Åsens Boogie (V86-4) har verkligen tänt till när man plockat av skorna på honom. Han har avslutat vasst dem senast två gångerna och står på tur för en seger. Får han sin resa kan den efterlängtade seger komma ikväll. 

11 Västerbo Realworld (V86-7) har höjt sig hos Mattias Djuse och var väldigt tapper senast. Hon står med ett krångligt utgångsläge ikväll men Kaj får lösa resan så tror jag hästen löser det andra. Hon är tuff och tål att göra en del och måste passas, när hon är fyra gånger mindre streckad än favoriten så varnar jag för henne. Vill dock även nämna att det snackas om skor på henne ikväll vilket kan vara ett litet minus.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB