Startsida / Inlägg

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Tjena!

Extra V75 på Eskilstuna idag där Breeders’ Crown finalerna ska avgöras för treåringarna och fyraåringarna. Daniel Redén spelar en stor roll idag då han har två av sina bästa hästar till start. Jag tror båda hästarna kommer vinna då dem är bäst i fältet och jag spikar dem. Har även hittat några roliga drag som ska höja utdelningen. Nu kör vi!


Singelstrecken

2 Conrads Rödluva (V75-2) har verkligen imponerad under året och vann Oaks för två starter sedan. Senast fick hon ett tungt lopp i kvalet men körde sig till ledningen och vann på ett mäktigt sätt. Hon såg inte ens trött ut och jag tror att hon vinner detta oavsett position. Örjan Kihlström är alltid med när det vankas stora prissummor och jag spikar utan att tveka. Värsta motbudet 6 A Sweet Dance var bra senast men jag tycker säsongen varit lång och jag tror inte mycket på henne.

3 Perfect Spirit (V75-7) har gjort allt rätt denna säsongen. Han har vunnit Kungapokalen och Sprintermästaren och idag tror jag även han vinner Breeders’ Crown. I semifinalen var inte alla växlar brukade och han imponerade utan att ta ut sig helt. Örjan har valt honom i loppet och det förstår jag, han har inte varit med om dem tuffaste loppen under året och känns som den fräschaste. Jag tror Örjan får ledningen tidigt och sedan är han hästen att slå.

Dragen

13 Darling Harbour (V75-3) har inte fungerat på slutet men kapaciteten finns. Johan upp idag är ett stort plus och skulle hon få sin resa då tror jag hon kan fälla samtliga. 5% i ett öppet lopp är riktigt spelvärt.

9 Hevin Boko (V76-6) är en häst jag alltid gillat. Hon har inte haft flyt i loppen och inte varit med i dem största loppen. Det tror jag kan gynna henne nu när säsongen går mot sitt slut. Hon har ett perfekt smygläge och skulle tempot bli högt då blir jag inte förvånad om hon spurtar ner allt till 7%.

Spelstopp på V75 är 14.30

Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB