Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla står för kvällens tävlingar och vi får se en intressant omgång. Vi har fyra klara favoriter som alla ser ut att ha en bra chans på pappret, men spökar det för någon av dem då kan utdelningen skjuta riktigt högt. Jag lutar mig på två klara favoriter som jag tror har riktigt bra chans att vinna respektive lopp. Tänk på att man inte behöver plocka ner månen på V86, man har råd med några favoriter men n¨gra roliga drag behövs också såklart. Lycka till med streckandet!


Singelstrecken

5 Norton Commander (V86-3) testades barfota runt om senast på V75 och hästen blev riktigt pigg och la iväg. Conrad pressade mot ledningen medans han fick svar och det blev för tufft för hästen. Han står för klassen i gänget ikväll och jag tror ingen bråkar med honom denna gången, Conrad kommer ladda igen och från ledningen tror jag ingen kan slå honom. Det jag tror kan fälla honom är om senaste loppet sitter i benen men jag tror han fixar det och spikar!    

9 He’s Marvelous (V86-8) är omgången bästa spik. Han hade uppvisning mot ett liknande om inte bättre motstånd senast och jag tror ingen står emot honom ikväll. Han har härdats mot bra hästar och när Björn kommer dundrande över den långa distansen tror jag ingen kan svara. Toppchans!

Dragen

2 So Gå Ikaros (V86-2) såg väldigt fin ut som fastlåst senast. Han är ingen kanon ut men sitter i andraspår direkt. Det kan bli bra körning från start och det gynnar honom, får han ligga på rulle då biter hans spurt riktigt vasst till slut.

11 Lady Zappa (V86-4) är verkligen värd en seger. Hon var bra som femma på V75 senast när hon fick tugga på i ledningen  Ikväll hoppar Björn Goop upp i sulkyn vilket är ett stort plus och serverar han henne en bra resa då kan hon vissla förbi allt till slut.  

7 Wrongdoer (V86-6) var hårt spelad senast och jag spikade honom. Han var blek då men man säger att ett foderbyte kan varit orsaken. Allt verkar bra med hästen ikväll och till 4% är han riktigt bortglömd, spelarna glömmer fort och jag hoppas man kan få betalt för det.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB