Startsida / Inlägg

V75-Tips Axevalla

av MLipovac

Tjena!

Winter Burst har nått sin slutdestination Axevalla. Den stora jackpoten ska delas ut och jag tycker man fått ihop riktigt härliga och spelvänliga lopp. Att Axevalla står som värd är en krydda då vi har ett långt upplopp som är utslagsgivande. Har analyserat omgången och hittat ett riktigt stark singelstreck som jag bara tror vinner, hon står för klassen och löser sin uppgift. Ni hittar övriga rubriker här under och glöm inte dragen, det är dom som ska ge oss miljonerna. Vill ni vara med på en andel i mitt system? Ni hittar länken längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

15 Stonewashd Diamant (V75-6) har varit riktigt bra på slutet och är befogad favorit i sitt lopp. Hon har hittat nya växlar på slutet och näst senast var intrycket magiskt. Visst fick hon det kört i halsen men när Peter satte in attacken då var hon förbi på några steg och vann överlägset. Senast skulle hon testa skor första gången och det var inga problem, hon vann på ett bra sätt. Loppet idag ser ojämnt ut och hon står för klassen i loppet, jag tror många kör på innerspår vilket gör att hon kommer fram bra och sedan kan ingen svara när hon kommer ute i spåren. Det långa upploppet gynnar henne och jag tror hon blåser ner allt.

Roliga singelstrecket

6 Dooley’s U.N.G (V75-3) är en stor och rejäl häst som är under utveckling. För tre starter sedan vann han enkelt från ledningen men näst senast imponerade han på mig när han vann den tunga vägen. Båda dessa segrar har varit över aktuell distans vilket man ska tänka på. Senast var han godkänt som trea efter tung resa men då ville man få ett lopp i kroppen då man siktat på detta lopp. Springspår är intressant då jag tror han kommer till ledningen i ett tidigt skede, där har han gått en gång och vunnit. Till 10% är han en riktigt rolig jackpotspik i ett annars streckkrävande lopp.

Dragen

8 Rocky Bear (V75-4) har verkligen toppform och har gått bra på slutet. Tränare och kusk Håkan är riktigt nöjd med sin häst och hade trott på mycket bra chans om han haft ett bättre utgångsläge. Nu är utgångsläget tråkigt men skulle dem två betrodda köra mot varandra då bjuds en tredje in och det kan vara just han. Han är mycket mindre spelad än favoriterna och given på lappen.

7 Saga Doc (V75-5) är mitt stora drag denna omgången. Hon har visat toppform en längre tid och stått för bra avslutningar i skymundan två gånger från dåliga utgångslägen på slutet. Utgångsläget är lite långt ut idag igen men som jag läser loppet kan det bli bra fart på tillställningen. Hon är spurtstark och med minsta klaff kan hon blåsa ner allt på det långa upploppet som gynnar henne.

7 Uappa Di Azzurra (V75-7) vill jag varna för då jag tycker hon blir för lite spelad. Detta är en riktigt hård märr som stått för bra prestationer på slutet och har formen på topp. Får Christian Fiore till styrningen kan hon slå till i avslutningen till låg procent.

Spelstopp på V75 är 14.30


ANNONS: Här lirar du med mig på V75. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB