Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Tjena!

Romme står som värd för dagens V65, förlåt V75 är det såklart. Propulsion är dagens stora höjdpunkt och därför vill jag kalla denna omgång för en V65 då han har en lämplig uppgift och bara vinner. I övrigt ser det favoritbetonat ut och det känns som ATG har gjort det hela ”enklare” för att bygga på jackpotten på måndag. Visst kan det skrälla i vissa lopp och blir bra betalt men vinner dem två stora då tror jag det blir jackpot på femmorna. Mina rubriker och tankar hittar ni här under. Ni kan även köpa in er i min andel via länken längre ner på sidan. Njut av travsporten!


Bästa singelstrecket

7 Propulsion (V75-3) blir årets kanske största favorit men vad gör det när han möter möter oerhört lämpliga hästar. Senast hade han långt fram till i Nadal Broline och Daniel var inte helt nöjd med honom. Han har besökt veterinären och fräschats upp och är riktigt fin inför denna starten. Fältet är litet och mycket tyder på att han kommer tidigt och tar över ledningen och sedan vinner. Oavsett position så är han en vinnare, spika och njut av en världsstjärna.

Näst bästa singelstrecket

5 Global Trust (V75-1) galopperade från bricka ett senast när han skulle laddas iväg. Han har fräschats upp till denna start och det ser onekligen väldigt bra ut för honom. En tunn Silverdivision där alla vill ha rygg på honom. Kontio kan ta en lugn start för att sedan komma fram och överta ledningen och då är loppet över. Jag vet att Nurmos stallform är ett frågetecken men denna häst har varit bra och gjort väldigt bra insatser efter vila. Tror inte Jorma bränner denna och spikar.

Tänkbara tredje singelstrecket 

14 Laura Sånna (V75-2) kan vara lösningen på ett öppet stolopp. Tycker loppet är vidöppet bakom min tipsetta och vill man ha en tredjespik för att kunna gardera rejält i ett par andra lopp så tycker jag hon kan vara intressant. Tränaren har kört henne på slutet och dem senaste två gångerna och hon har fått tuffa lopp, hon har svarat för bra insatser och visar att hon tål att göra en del ute i spåren. Ulf Eriksson upp denna gången är ett stort kuskplus och får han iväg henne från start då kan hon vara starkast.

Dragen

12 Västerbo Highscore (V75-5) har två lopp i kroppen och formen börjar komma på allvar. Han älskar årstiden och kan få ett perfekt lopp, det ska laddas från många håll och blir tempot högt då kommer han in i matchen. Jorma upp är ett plus och till 5% ska han med.

3 Clerys Spring D.T (V75-6) är min smällkaramell denna omgången. Hon har gjort några bra insatser på slutet och har bra form. Senast var hon felskodd enligt tränaren så den starten är bara att glömma. Hon är snabb ut och man vill köra i ledningen om man kommer dit. Ledaren ska man aldrig underskatta och till 1% är hon given i ett öppet lopp.

1 Super Photo Bood (V75-7) är det roliga draget i avslutningen. Han har sett fin ut på sistone och har ett intressant utgångsläge. Kevin upp är bra då han burkar vara offensiv och skulle han hålla upp ledningen kan han hålla väldigt länge. Till 6% är han rolig att ha med på slutet.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här lirar du med mig på V75. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB