Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Äntligen är V86 tillbaka efter alla V75 omgångar som varit. Det är årets första V86 omgång och jag tycker det ser mycket intressant ut. Jägersro och Solvalla delar omgången och jag har hittat det bästa singelstrecket på Jägersro, tanken är att det blir en spets och slut seger. Har även hittat ett riktigt roligt singelstreck som blir bortglömt, missa inte honom. Vill ni vara med med och spela med mig då kan ni köpa in er i mitt system. Länk hittar ni längst ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

6 Digital Data (V86-5) har en bra chans ikväll. Han har varit bra i sin nya regi och senast vann han på bra sätt från ledningen. Han är snabbare än vad folk tror jag och jag tror man skickar iväg honom och tar ledningen. Därifrån tror jag inte han lägger detta om han är frisk. Man ska dessutom köra med rycktussar för första gången vilket brukar ge bra effekt. Skulle det bli en tung resa så tror jag fortfarande han har bra chans att segra.

Chansspiken

6 The Real Star (V86-3) var tillbaka efter lite paus senast och gjorde det godkänt. Tycker även Jeppe Juel som körde gjorde några fel men hästen var bra. Loppet i kroppen flyttar fram honom rejält och kapacitetsmässigt är han en av dem bättre hästarna i fältet. Han är stark och tål att göra en del själv och till 6% känns han riktigt spelvärd. Tycker han blir totalt bortglömd i detta lopp!

Dragen

5 Wingait C.H (V86-1) blir bortglömd i inledningen. Han har gått rätt bra på slutet och skulle han hitta till ledningen då kan mycket vara vunnet. Pratade med Stefan Persson själv och han tyckte han skulle räknas om han hittar till ledningen. 1 Iago Zon är en häst jag gillar men han har inte levererat på slutet och jag tror det kan bli ett passivare lopp från innerspåret. Det kan bädda för mitt drag i ledningen som jag tycker ni ska passa.

1 Isola Sund (V86-4) gick bra på V75 som tvåa senast. Emilia Leo kör igen vilket jag tycker är intressant och från ett bra utgångsläge kan hon få en perfekt resa. Skulle det stämma med lucka på upploppet då blir hon farlig till låg procent.

6 Thriller N.P (V86-7) gjorde debut på svensk mark senast och vann direkt. Han går säkert framåt med loppet och jag tror distansen bara är bättre då han verkar stark. Jag tror han tål att göra en del och kan vara bäst den tunga vägen, Fiore upp är litet minus om man jämför med Jepson men ett streck tycker jag han är värd till 7%. Ska även bli svensk jänkarvagn för första gången.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här lirar du med mig på V86. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB