Startsida / Inlägg

V75-Tips Bollnäs

av MLipovac

Tjena!

Stor revanschlusta idag eftersom man var helt fel på det igår på Kalmar. Omgången på Bollnäs ser intressant ut och jag har hittat en spik och två drag som jag vill varna för. Måste även nämna att det är Prix d’Amerique idag och jag håller tummarna för våra svenska ekipage såklart, men det fina stoet Belina Josselyn är ändå min favorit till segern. Vill ni lira V75 med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Lycka till med liret idag!


Bästa singelstrecket

8 Tangen Haap (V75-4) blir klar favorit i kallblodsloppet men chanserna ser goda ut. Senast passade inte isbanan honom men han gjorde ändå ett bra lopp. Idag ser det bättre ute, han har släppt sin vinterpäls vilket betyder form och distansen passar honom perfekt. Björn låter väldigt nöjd vilket han brukar men känslan är att han är bäst idag. Han är vass ur volten och jag tror på ett offensivt upplägg, han kan ta dem den tunga vägen.

Dragen

15 Mr Perfect (V75-6) är det första av mina roliga drag. Han har varit ute i tuffa silverdivisionslopp på slutet och gjort det bra, tycker han går ner i klass till dagens start och till 5% är han mycket intressant. Får han sitt rygglopp då kan han blåsa ner allt, glöm inte honom.

7 Real Masterpiece (V75-7) är mitt andra roliga drag. Han var fin näst senast när han vann men senast blev det galopp då han blev hovöm. Tycker han står bra inne i klassen och till 4% blir han bortglömd. Han är snabb ut och skulle han komma till ledningen vilket inte är omöjligt då kan han bli svårslagen. En rolig spik på DD.

Spelstopp på V75 är 14.30


Roliga DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 15 Mr Perfect 

DD-2: 7 Real Masterpiece

Spelstopp på DD är 16.48


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB