Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på V86 omgången ikväll som kryddas med jackpot som alltid är kittlande. Jag har hittat två singelstreck jag tror har bra chans, den ena startar på Jägersro och har bra chans att leda runt om, den andra ett bakspår över lång distans på Solvalla. Har även hittat tre drag som blir märkligt bortglömda, ni får inte missa dom. Vill ni lira V86 med mig? Då kan ni välja mellan två olika system längre ner på sidan. Nu kör vi!


Singelstrecken

2 Alonso Caesar (V86-3) tror jag har bra chans att överta ledningen i ett tidigt skede och är hästen att slå för dom övriga. Han fick gå utvändigt om Harran Boko senast på Jägersro och blev trött men det förstår jag. Ikväll finns det inga startkanoner runt honom och jag tror som sagt att Ken Ecce får ta över ledningen i ett tidigt skede och sedan ska dem vara bra för att slå honom.

10 Einstein Sisu (V86-6) fick aldrig chansen senast på V75. Ulf Ohlsson valde att sitta kvar när attackerna kom och han fick aldrig se dagens ljus. Han möter betydligt ”lättare” gäng denna gången och får han bara en bra start tror jag Ulf är offensiv och kör framåt, kan vinna detta den tunga vägen men kan även kanske få överta ledningen om han är framme tidigt. Lilla minuset är att han galopperat någon gång men han hr skött sig i dem sista starterna.

Dragen

5 Pomeroll Am (V86-2) visade senast att det lossnat för honom. Han vann på ett bra sätt och jag gillade det jag såg. Han har dock varit sjuk inför denna starten vilket är ett frågetecken, han kan ha tappat lite form men till 8% tycker jag har är spelvärd och tidig på kupongen.

5 Imma Hanover (V86-4) blir rejält bortglömd ikväll. Senast blev hon rädd i sista sväng och galopperade med en väldigt bra placering i sikte. Spår fem i volt är inte roligt men skulle Ulf lösa det och ge henne rätt ryggresa då går ingen säker över upploppet.

4 Franklin Face (V86-7) är ett roligt motbud till den klara favoriten. Han har två lopp i kroppen och gjorde ett bra lopp senast från ett tråkig utgångsläge. Han blev slagen av en bra häst och jag gillade vad jag såg, formen sitter där när som helst och från ett bra utgångsläge tror jag han får en bra resa. Det ska inte skilja såpass mycket mellan favoriten och mitt drag.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB