Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Jägersro står som värd för årets andra V75 omgång och jag tycker det ser intressant ut. Jägersro är känd för sin ”nedförsbacke” på upploppet där många vinner från ledningen, därför har det inte varit några större utdelningar på slutet. Tycker dock det ser öppnare ut denna gången och dem klara singelstrecken lyser med sin frånvaro. Jag har hittat ett singelstreck jag tror bara är bäst i sin klass, i övrigt har jag två tänkbara singelstreck och några drag jag vill varna för. Vill ni vara med med och spela med mig då kan ni köpa in er i mitt system. Länk hittar ni längst ner på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

3 Callipygian (V75-5) kommer bli omgångens skrik men när jag vrider och vänder på loppet så tycker jag han har bra chans. Han gjorde debut för Johan Untersteiner i senaste starten och var godkänd. Han hade ett jobbigt utgångsläge och fick gå ute i spåren, tycker även travet kunde varit bättre. Dock är Johan väldigt uppåt inför dagens start och med lite justeringar i utrustningen och lopp i kroppen tror jag han kommer vara mycket bättre. Från ett bra utgångsläge kommer han få en bra resa och sedan tror jag han är bäst i ett ganska mediokert lopp.

Tänkbara singelstreck

8 Sevilla (V75-2) har gjort tre starter för Joakim Lövgren och sett fin ut. Näst senast vann han på bra sätt i ett billigare lopp och senast körde Jocke passivt. Han satt kvar när attackerna kom och spurtade sedan bra som trea men det var försent. Jag tror inte att han är sämre än de motståndare som står tjugo bakom och därför står han bra inne i loppet. Med formen på topp och en offensivare Lövgren tror jag han har bra chans att vinna.

8 Harran Boko (V75-7) såg riktigt fin ut vid spetssegern senast på V86. Han fick ta över ledningen i ett tidigt skede och vann sedan med krafter kvar. Han såg harmonisk ut och det gillar jag. Från detta utgångsläge kommer Conrad vara offensiv och jag är inne på att han tar över ledningen efter en bit. Visst kommer det kosta en del men får han sedan dämpa en bit då blir han inte lätt att nå.

Dragen

5 Takethem (V75-3) tycker jag är spelvärd till sina 11%. Han borde vara lika betrodd som dem andra motbuden då han inte är något sämre. Han var tillbaka efter uppehåll senast och var seg, men han behövde loppet och brukar vara ”sämre” på hemmaplan. Steen Juul låter nöjd med sin häst och tycker att hans hästar har likvärdiga chanser. Kommer han till från start då blir jag inte förvånad om han vinner.

14 Uappa Di Azzura (V75-4) var jag inne på senast från ett utgångsläge långt ut på vingen. Hon fick en blytung resa ute i tredjespår fram till positionen utvändigt om ledaren men krigade ändå ner allt och var först in på upploppet. Banan var krävande och efter ett tungt lopp blev hon slagen till slut. Den här gången är det endast ston emot och får Christian Fiore en bra position då tål hon gå en bra repa i spåren sista varvet och plocka ner många, kanske alla. Skulle det inte bli tempo kan hon gå fram tidigt och dirigera fältet utvändigt om ledaren. Till 4 procent i skrivande stund är hon ett fynd!

11 J.H Mannerheim (V75-6) är kanske ett lyxstreck från detta utgångsläge men han har tre lopp i kroppen och är en kapabel herre. Senast var det mycket snack om honom men han kunde inte ro på Stepping Spaceboy. Utgångsläget är inte roligt men skulle tempot bli högt då kommer han fälla många. Johan Untersteiner är bra på att hitta rätta vägen och garderar ni den stora favoriten då får ni inte missa mitt lyxstreck.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du min trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB