Startsida / Inlägg

Vägrar släppa henne!

av MLipovac

Tjena!

Efter en lyckosam helg med sju rätt på två av mina system på V75 går jag in i den nya veckan full med självförtroende och form. Eskilstuna står för tävlingarna denna kväll och jag har hittat en häst jag jagat i dem tre senaste starterna som jag vägrar släppa.

Det är 10 Saga Doc (V64-5) som jag stormvarna för senast på V75. Det lät väldigt bra på henne men hon räckte inte till från ett spår långt ut på vingen. Tycker hon går ner i klass i kvällens start och med minsta klaff under vägen tror jag hon är bäst. Hon har brottats med dåliga utgångslägen på slutet och raden är missvisande. Formen sitter där och att hon är fyra gånger så lite spelad som favoriten i skrivande stund är fel enligt mig. Favoriten är bra men hon kommer inte kunna hålla upp någon lendingen och är sårbar. Jag går rakt ut på Sga Doc på både V64 och DD!

Spelstopp på V64 är 19.30 och DD 20.56.


Vill du vara med och spela V86 och V75 med mig? Då hittar du länkar nedanför som tar dig till det system du tycker passar just dig.

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB