Startsida / Inlägg

V75-Tips Axevalla

av MLipovac

Tjena!

Axevalla bjuder på en riktig spelintressant V75 omgång denna helgen. Många hästar i fälten och ett långt upplopp gör att det kittlar lite mer än vanligt. Det brukar betala bra på just Axevalla och jag tror inte denna omgången är något undantag. Jag har hittat tre tänkbara singelstreck, vill se bana och höra sista infon innan jag tar ställning. Har även tre drag som jag lyfter fram, dem är märkligt borttappade. Vill ni spela V75 med mig? Då finns det andelar kvar på mitt lilla V75 system. Länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

3 On Track Piraten (V75-3) är favorit i skrivande stund, dock är det mycket snack om värsta konkurrenten 10 Nimbus C.D och jag tror det kommer jämna ut sig. Då tar jag ställning, tror att Piraten kommer få överta ledningen tidigt och sedan kan han få dämpa en bit. Han växer i ledningen och det låter som han är i bra form inför denna uppgift. Han slog Propulsion näst senast från ledningen och jag tror han har god chans att vinna. Viktigt är att se hur innerspåret ser ut på Axevalla, skulle det bli tungsprunget då kanske man får tänka om.

1 Illuminati (V75-6) var inte som bäst senast som storfavorit men gjorde det ändå bra som tvåa. Han bröt en del i kurvorna och är åtgärdad efter det loppet. Distansen nu passar honom utmärkt och Lövgren har bara en uppgift, att hitta ut från innerspåret, gör han det då tror jag han är bäst i fältet. Han kommer säkert gå ner i procent då alla vill fälla honom, blir han 45-50% då är han värd att gå på. Är han över 65% då kanske man ska tänka en vända till.

1 Night Brodde (V75-7) var tråkig senast men det loppet kan man glömma då han aldrig kom in i det. Han går bäst i ledningen och har alla sina segrar därifrån, han är min spetsfavorit och spelarna verkar ha glömt hur han såg ut näst senast när han vann enkelt från ledningen på Solvalla. Marc Elias kommer ladda vad som går och försvarar han ledningen och det inte kostar för mycket då tror jag dem andra får vara bra för att slå honom. Till 18% i skrivande stund är han en mycket spelvärd spik.

Dragen

10 Evan Williams Sisu (V75-1) spurtade riktigt bra bakom Vikings Preacher senast och jag har väntat på att han ska komma ut igen. Han har inte startat sedan dess och det är för han vaccinerats och siktats på detta lopp. Han står perfekt inne i loppet och skulle det klaffa någorlunda tror jag han kommer spurta vasst på det långa upploppet.

8 Darshana (V75-2) har jag lirat på senaste tiden och hon har gjort bra lopp. Hon har dock inte haft det rätta flytet och inte vunnit än, dock finns det kapacitet och jag väntar på att hon ska få ta sin efterlängtade seger. I ett väldigt öppet lopp får ni inte glömma att ta med henne för jag tror att en seger kommer när som helst. Hon är streckad på tre procent, smakar mumma!

5 Rafiki Fri (V75-5) får sällan till det på V75 men senast avslutade han ruskigt fort och man låter väldigt nöjda med hästen. Han har äntligen fått ett bra spår mitt i banan och jag hoppas verkligen kusken laddar och hittar en bra position, han har oftast backats och hamnat sist och då är det kört. Det luktar tempo i främre träffen och då är Axevallas långa upplopp gjort för mitt drag. Glöm inte honom till 3%!

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB