Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Dags för V86 igen och förra onsdagen gick det riktigt bra med 8 rätt på en av andelarna. Ikväll ser det ruskigt öppet ut och jag tycker det inte finns något givet singelstreck. På Bergsåker brukar det skrälla och jag blir inte förvånad om någon ospelad häst vinner efter smygresa. Har hittat två tänkbara singelstreck som jag vill invänta sista info på innan jag tar ställning och sedan finns det gott om drag. Jag lyfter tre stycken jag inte vill ni ska missa. Vill ni spela V86 med mig? Då finns länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

10 Grainfield Aiden (V86-2) har fått två lopp i kroppen. Näst senast var det årsdebut och då var har han godkänt som trea. Senast vann han på Solvalla på ett bra sätt. Han och 2 Cash T.J sticker ut i detta lopp och då tycker jag man ska ta ställning eller måla på med många. Tar ni ställning tror jag på honom, han kommer sitta bra till och tränaren låter väldigt nöjd med hästen. Emilia Leo är en av dem bästa kuskarna i fältet och brukar få bra fart på hästarna.

5 Smedsbo Faksen (V86-7) såg riktigt fin ut i årsdebuten senast, han körde sig till ledningen och vann med enkelhet. Ikväll ser uppgiften bra ut, han kommer förmodligen köras offensivt direkt och ta över ledningen efter en bit. Därifrån ska han ses med god chans. Han blir dock väldigt klar favorit och stiger hela tiden, blir han för stor då kanske man kan tänka sig gardera. Invänta baninfo och senaste nytt innan ni tar ställning.

Dragen

8 Dream Cash (V86-6) låter det bra på inför comebacken ikväll. Han blir totalt bortglömd vilket jag tycker är konstigt, hela loppet är konstigt streckat och jag vill verkligen varna för honom. Löser det sig från den stängda spåret då tror jag han är med och slåss om det.

15 Buzzer Beater (V86-5) blir märkligt bortglömd tycker jag. Visst har inte visat någon toppform på sistone men jag tycker ändå han är bättre än raden. Han är van mycket tuffare motstånd och med minsta klaff tror jag han blir riktigt farlig trots det jobbiga utgångsläget. Att Ulf Eriksson hoppar upp ser jag som ett plus och jag vill varna för en spurtstark herre som kan komma långt ut i banan.

12 Mr Matjes (V86-8) är en rolig skräll att ha med i avslutningen. Rapporterna från stallet är bästa tänkbara och man tror på en bra insats, dock drar spåret ner chanserna men till 5% är han given på min kupong. Man ska även sätta på jänkarvagn för första gången och kör med någon form av stängt huvudlag. Går det fort i främre träffen då kan han överraska.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB