Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Tjena!

Färjestad bjuder på en rolig och intressant V75 omgång denna lördagen. En extra krydda om man kan kalla det så är vädergudarna, banan ser ut att bli krävande och det får man ta i beräkning. Färjestad är känt för sitt korta upplopp men när banan blir krävande då kanske köhästarba bjuds in. Har hittat tre tänkabara singelstreck, två av dom är favoriter och en är rolig i ett öppet lopp. Bjuder även på fyra drag som ni inte får glömma om ni garderar i dessa lopp. Vill ni spela med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

2 Perfect Dynamite (V75-1) trodde jag mycket på senast som storfavorit men då åkte han dit mot 9 Global Undicided. Denna gången ser det upplagt ut för spets igen och när Rikard känner hästen bättre tror jag han håller ett högre tempo och drar musten ur motståndarna. Ser även ut som det blir tung bana och det passar honom som handen i handsken. Inväntar sista info och banförhållande innan ställning tas.  

10 Testa Di Cavolo (V75-5) var bra senast från dåligt utgångsläge och positionsstrul. Detta är en häst jag verkligen tagit till mig och med lite körning och bra ryggar tror jag han blåser ner allt till slut. Tränare Hans låter väldigt nöjd och även Rikard tror på honom. En rolig spik i ett öppet lopp. 

1 Marvelous (V75-7) trodde jag en del på senast men då fick han ge sig mot två väldigt bra hästar för dagen. Han gick en bra tid och täta starter tror jag är ett plus för honom. Kihlström upp är intressant och han är min spetsfavorit, vet att innerspår är lite lurigt på Färjestad men löser Örjan det då tror jag chansen att han leder runt om är stor. 

Dragen

11 Thorn Bird (V75-2) har haft bra form under vintern men inte fått sätta dit segern än. Hon var före favoriten Southwind Feji näst senast och gjorde då ett bra lopp. Den här gången hoppar Örjan Kihlström upp i stället för tränaren och det kittlar. Skulle hon få ryggen på favoriten då tror jag hon kan blåsa ner samtliga.

9 Platon Face (V75-3) är svår att räkna på då han kan galoppera men är han i ordning och sköter sig då kan han göra ett topplopp. Jag tror att storfavoriten kan få svar om ledningen och då kan det bli ett tungt lopp, det bjuder in mitt drag och till 12% kontra favoriten 70% så är han given.

13 Sjö Vinn (V75-4) trodde jag lite på senast men då strulade det i loppet men avslutningen var det ingen fel på. Han går ner i klass den här gången och får Örjan i sulkyn. Tror på offensivare upplägg och då tror jag det är dags att ta en efterlängtad seger. Glöm inte honom!

7 Zelov (V75-6) gynnas kraftigt om det går att köra barfota. Han var seg senast och det berodde på att man inte kunnat träna tillräckligt. Loppet gjorde honom gott och med någon form av barfotabalans är han intressant till låg procent. Han har en vass speed och skulle han då ligga på rulle då kan han avsluta vasst. 

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB