Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på tävlingarna precis som förra veckan och omgången ser rolig ut på förhand. Vi har några klara favoriter som har bra chans på förhand, dock är V86 så bra för skulle dem vinna så finns ändå chansen att få bra betalt. Jag har tre tänkbara singelstreck som jag tror på, två av dem kommer från Joakim Lövgrens stall. Har även tre riktigt roliga drag ni inte får missa. Om ni vill spela V86 med mig då hittar ni länk längre ner sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

5 It’s My Boko (V86-3) har bra chans att leda detta lärlingslopp runt om. Senast gjorde hon årsdebut men blev grovt störd och galoppen kan man glömma. Hon har svarat för fina prestationer som räcker långt i detta ljumma gäng. Bernardo Grasso är en riktigt bra lärling och kommer säkert vara offensiv omgående, jag tror segerchansen är stor från ledningen.

7 Staro Leonardo (V86-5) var riktigt bra på Åby senast efter att han tagit hand om ledningen och fått tryck under loppet. Han stegade undan på ett bra sätt och vann enkelt. Tre varv ikväll är nytt, men fältet är litet så Joakim kan välja hur han vill göra. Värsta motbudet gör årsdebut och formen är ett frågetecken och jag tror man kör passivt med denne. Tror att Leonardo har bra chans att ta en ny seger.

5 Upstream (V86-6) gör debut för duktige Oscar Berglund som ligger ganska lågt med sin häst. Jag förstår det då han gör årsdebut men kapaciteten har han. Tycker även att motståndet inte är så blodigt och träffar Ulf rätt då tror jag han har bra chans att vinna trots uppehållet. I ett öppet lopp kan det vara lösningen?

Dragen

10 B.B.S Canyankee (V86-2) gjorde årsdebut senast och gick bra men man såg att det fattades lite tempo i kroppen. Han mår bra av loppet och till i kväll tror jag han är mycket bättre, från ett perfekt smygläge kan han ligga på rulle och avsluta riktigt vasst. Fem procent i skrivande stund är helt fel tycker jag, given på kupongen!

2 Hope And Dreams (V86-4) avslutade bra som trea med skor och brodd senast. Ikväll blir det barfota runt om, jänkarvagn och googles huvudlag vilket är racing balansen för henne. Hon kan få ett perfekt lopp på rulle och då har hon en vass avslutning.

7 Sinfonia D’Amore (V86-7) har verkligen toppform och var jättefin näst senast på Solvalla. Senast var hon ute mot väldigt bra hästar och hade inget och hämta. Går ner i klass ikväll och med rätt ryggresa sitter ingen säker. Till låga 2% är hon kvällens bedövare!

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB